NO COMMENT. După Criuleni, FISURI şi în OT PLDM de la Cantemir!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Aseară am primit prin poşta electronică o scrisoare foarte INTERESANTĂ, adresată preşedintelui PLDM, Vlad Filat. Scrisoarea se pare că a fost expediată şi în adresa mai multor instituţii media de la Chişinău, fapt pe care mi l-au confirmat unii reprezentanţi ai acestora. Adresarea este atribuită unor membri PLDM de la Cantemir, care îşi exprimă nemulţumirea de imaginea şi integritatea lui Ion BALAN, preşedinte al OT Cantemir a PLDM, deputat în Parlament, membru al Biroului pemanent al Parlamentului, vicepreşedinte al Comisiei parlamentare pentru agricultură şi industrie, vizat şi anterior în mai multe scandaluri şi acuzaţii şi se termină cu cuvintele: „Dle Vlad Filat! Cele expuse de noi în scrisoare sânt purul adevăr, credeţi-ne. De aceea, venim cu rugămintea către Dvs să ne ajutaţi să ne debarasăm de acest personaj negativ, care pătează cinstea şi onoarea PLDM, imaginea partidului nostru, constituie pe bună dreptate o piedică în calea sigură pe care a ales-o PLDM. Pentru a menţine echipa OT Cantemir a PLDM, păstrăm anonimatul şi Vă rugăm să fiţi înţelegători: ajutându-ne pe noi, veţi salva partidul. Decizia vă aparţine, dle Preşedinte Vlad Filat.”

Am ales să nu comentez prea mult scrisoarea, ci să o public pe blog, probabil aceasta urmărind şi autorii ei.

P.S. După scrisoarea anonimă apărută la sfârşitul lunii iunie, în care protagonist era preşedintele raionului Criuleni Vitalie Rotaru şi lipsa de reacţie a conducerii PLDM, a urmat aceasta. Ceva similar va urma oare şi în cazul acestei scrisori???

Cantemir_PLDM_2

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Veaceslav Balacci

Veaceslav Balacci

Jurist. Expert independent şi consultant în materie de tranzacţii economice internaţionale, drept economic şi drept vamal. ONG-ist. Blogger, sau pur şi simplu explorator al realităţii, aflat mereu în căutarea adevărului. Domenii de interes: dreptu...

Ultimele articole