După 8 ani, Maia Sandu revine în echipa PCRM: a semnat un acord de colaborare cu Vladimir Voronin!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Zilele trecute apăruse informații că cinci partide din Republica Moldova au semnat un acord de colaborare împotriva votului uninominal. Cel mai uimitor la prima vedere a fost părțile semnătoare, deoarece alături de Voronin, au semnat și partidele politice (PAS-PPDA-PN) care anul trecut cereau în PMAN introducerea votului uninominal care va oferi cetățenilor posibilitatea de a-și alege singuri parlamentul.

Însă istoria carierii sale, le pune pe toate la punct. În 2005 această doamnă făcea parte din regimul comunist unde se afla în subordinea lui Dodon pe când acesta deținea funcția de Ministru al Economiei. După care a lucrat și în cabinetul doamnei Greceanîi. (aici)

Dar pe cand alerga ca o ”pioneră” prin partidul comunist, aceasta a fost în subordinea mai multor comuniști și nu doar a lui Igor Dodon și a Zinaidei Greceanîi.

După ce oamenii au uitat de această periodă de timp, unii în genere nu cunoșteau acest lucru, întorcându-se în țară și-a creat imagine de politician cu viziuni politice și care este împotriva regimului comunist și chiar atacându-l pe profesorul său :”VORONIN NU ESTE O FIGURĂ CARE POATE FI APRECIATĂ POZITIV”.
În pofida acestor declarații, ea totuși face front comun cu Vladimir Voronin.

Dar bunele relații cu foștii săi colegi au rămas și pînă în prezent. Ba mai mult, aceasta îl adăpostește în noul său partid pe un ”securist” de-al lui Voronin. Este vorba de Sergiu Litvinenco, care stătea, la 7 aprilie 2009, alături de Voronin, împotriva tinerilor bătuți de poliție care cereau libertate, democrație și integrare europeană.


După ani de zile, Maia Sandu revine în echipa PCRM care a format-o ca politician și semnează un acord de colaborare cu Voronin.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole