Duble standarde şi războiul vedetelor

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Eu nu vreau să mă agăț de activitatea muzicală a lui Cătălin Josan, Paşa Parfeni, Iurie Sadovnic, Zinaida Julea, Adriana Ochişanu sau Mihai Ciobanu. Şi nici nu doresc să le măsor căruța de bănărit pe care o încasează pe la nunți şi cumetrii.

O problemă națională în R.Moldova o reprezintă banii negri şi neimpozitați la stat. O ştim cu toții. Fiecare încearcă să-şi câştige sarea şi pâine cum îl duce capul şi talentul.

O altă problemă colosală cu care se confruntă societatea moldoveneasca sunt dublele standarde. Dublele standarde în R.Moldova, în ultimul timp, sunt regulate la turații maxime.

Eu doar aş vrea să înțeleg de ce Cătălin Josan sau Paşa Parfeni, plătiți în trecut pe la concertele de caritate ale lui Vlad Plahotniuc, ar avea dreptul moral şi civil să se expună despre viitorul politic al statului pe la televiziunile lui Victor Țopa sau Chiril Lucinschi, iar Iurie Sadovnic sau Zinaida Julea ar fi lipsiți de acest drept.

Nu este corect să-i măgulim pe unii pentru că sunt anti-guvernare şi să-i blamăm pe cei care sunt pentru implimentarea votului uninominal în R.Moldova. Nu trebuie să-l aplaudăm pe Josan pentru că i-a cântat lui Usatîi la protestele stradale de anul trecut şi să ne amuzăm de Sadovnic care nu mai vrea să voteze la alegeri o listă plină cu slugarnici bosului de partid.

Stimată societate civilă, d-voastră ştiți ce înseamnă libertatea de expresie? Nu vă miroase a duble standarde? Fiecare are dreptul să se expună politic, indiferent de culoarea politică pe care o poartă.

Comentarii

Teodor Bucatari

Teodor Bucatari

Preocupat de tot ce îmi este şi pare a fi interesant. Detest oamenii falşi şi cred că până la urmă dreptatea va învinge. Sunt conştient de timpurile în care trăim şi nu cred în poveşti. Nu există o putere mai mare decât adevărul. Cu toate că în Moldo...

Ultimele articole