DREAPTA POLITICĂ PERVERSĂ A MOLDOVEI

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 

Conducerea homosexualilor din republică a comandat un monument pentru Filat, cel, care în timpul cînd era prim-ministru a luat și  le-a dăruit Legea cu privire la egalitatea de șanse, oferindu-le dreptul să aleagă și să fie aleși, să defileze fără haine pe ei pe toate străzile Chișinăului și nu doar pe aici.

Aceștia săptămînal îi duc alimente făcătorului lor de bine, fiind gata să-i satisfacă orice hatîr, cît de neînsemnat ar fi acesta, oricînd.

Pe atunci, pe cînd homosexualii au devenit demni de propria soartă, Maya Sandu era ministru al educației!

Vă dați seama?

Educația sexuală a populației, de la creșă pînă la armată, era drapelul ei, era lozinca ei de fiecare clipă.

Alaiba era șef pe granturile și donațiile externe care intrau în Moldova, cu sediul în Casa Guvernului, alături de biroul oval al lui Filat, unde se întîlnea mereu cu Bănăruc, șeful adjunct al Cancelariei de Stat și cu șeful acesteia, Bodiu.

Nemembru al PLDM-ului, dar viitor candidat la funcția de primar general al Chișinăului, fiindcă era strașnic iubit de Filat!

Bănăruc era cel care colecta cotizațiile benevol de obligatorii ale agenților economici, pentru Filat.

Miliardele erau depozitate în safeul Guvernului, iar cînd cei de la CNA au descins în Guvern și au deschis safeul au găsit o găleată plină cu bani, care proveniseră, conform declarației lui Bănăruc, de la nunțile la care el participa în mod sistematic.

Între timp, Filat a ajuns după gratii, altul — în căutare internațională, altul—grav bolnav, iar Maya și Alaiba, datorită susținerii MAJORITĂȚII POPULAȚIEI, au devenit deputați.

Așa zic ei, la comanda sponsorilor europeni, fiind convinși că așa și este, de fapt.

Curcubeiștii sunt profund recunoscători lui Filat și PLDM-ului care le-a dat libertatea și dreptul de a mărșălui goi pe toate drumurile Moldovei.

Filat a fost declarat Președinte de Onoare al lor, Iar Maya—Eroină a Patriei homosexuale!

Alaiba urmează să fie decorat  mîine cu Steaua “Curcubeul Lumii”, în grad de mare Ofițer.

În ultimii ani Maya a fost în primul rînd al celor care, mărșăluind, cereau dreptul la Dezmăț total.

În anul acesta ea l-a delegat pe deputatul Alaiba să o reprezinte.

Acesta a fost fericit, pe toată durata paradei, bănuim că și după.

A rîs, s-a pupat cu toți, a luat cuvîntul și a jurat că PAS-ul va fi Procuratura Generală a gaylor și lesbienelor din Moldova.

La rîndul lor, cei prezenți au jurat că la alegerile locale vor vota toți într-un PAS cu Maya, iar la alegerile prezidențiale vor fi și mai mulți ca data trecută.

—Maya rămîne candidatura noastră ! Ea e nădejdea noastră! Noi, dragă Maya, orice-ar zice Plahotniuc, te-am iubit, te iubim și veșnic te vom iubi! Tu vei fi Prim-ministrul nostru! Tu vei fi Președintele nostru cel bun!–așa au scandat iubitorii de Filat, Sandu, Alaiba și Co.

În scrisoarea adresată de Maya POPULAȚIEI MAJORITARE PARTICIPANTE la Parada național-sexuală din 19 mai 2019 se mai spune: “ Iubiții și iubitele mele! Îmi pare rău enorm că nu pot fi printre voi, fizic adică. Sunt la Procuratura Generală din Rusia, unde alături de Prietenul meu și AL VOSTRU Prieten Andrei Năstase, îl pîrîm pe Plahotniuc! El nu este cu voi, el a lipsit în acea zi, cînd Parlamentul a votat Legea cu privire la egalitatea de șanse, zi care TREBUIE declarată oficial ca ZI NAȚIONALĂ a POPULAȚIEI MAJORITARE din ȚARĂ! Și noi, amîndoi, jurăm să facem aceasta pentru Voi! NOI suntem OK! Noi suntem Fără Frică! Noi suntem FAMILIA!  Noi suntem POPORUL! Noi suntem ACASĂ!”.

Cînd deputatul Alaiba a citit această scrisoare, toți erau în delir.

Toți dădeau drumul la baloane multicolore, care formau un Curcubeu ce putea fi văzut și la Chișinău, și la Tiraspol.

Și în penitenciarul unde Filat ducea dorul Olguței Roman, despre care presa uită să spună că a fost în rîndul doi al Paradei, acolo unde se îndreptau deseori ochii deputatului Alaiba, care i-a transmis un bilețel sigilat de la Vlad.

Al cărui conținut nu era, cu siguranță, despre Dodon, Plahotniuc și Ilan Mironovici Șor.

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole