Dorin Recean, un ministru pur și simplu idiot.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Idiot nu este jignire, e de la faptul că are idei incredibil de proaste, așa cum s-a vazut în cazul deschide.md, apoi în cazul lui Chirtoaca, a fost implicat cu toata ființa și în lupta lui Filat cu Plahotniuc, iar de dosarele pe care i le face lui Renato Usatii nu mai vorbesc.

Referindu-ne la ultimul caz, cel de astăzi, cu familia lui Chirtoacă, eu sunt sigur că fratele primarului are multe de explicat legat de activitatea sa ilegală, despre care se știe de atâta timp. De 5 ani se vorbește despre afacerile lui în domeniul panotajului și despre cum foloseste abuziv Primăria. Cum i-a venit lui Recean și polițiștilor lui ideea tâmpită să „descopere” acest caz fix înainte de alegeri? Dar ce au facut 5 ani?!

Sau poate acum s-a trezit Filat, acum vrea ex-premierul demis pentru corupție să se răzbune pe oponenții lui și să-i elimine din cursa electorală?! Cert este că Filat acționează ca un disperat, el nu mai gândește, e facut în pantaloni de frică și vrea să ne aminteasca tuturor că el îl are sub control pe incompetentul de Recean.

Ieri, am văzut cu toții cum Vocea Basarabiei a intrat oficial în grupul infracțional Caravita, unde se afla deja și Unimedia, avem documente clare care demonstrează că Vocea Basarabiei și Caravita au acelasi administrator. Credeți că Filat din greșeală a facut asta? Nuuu, a vrut sa ne arate că are și presă și că o să cumpere tot mai mult. Are presă, bănci, poliție, bani câți vrea, fiscul, vama și tot ce vrea el. Și mai vrea să ne aibă și pe noi de proști.

Dar nu mai are un lucru, VOTUL oamenilor! Dupa 30 noiembrie Filat va aterizat direct în gropa, iar PLDM îngrămadit peste el, inclusiv pupincuriștii de tipul lui Recean.

Pe curand!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii