Dorin Chirtoacă și „zîna cea rea”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Și pentru că vrea să ne europenizeze cît mai curînd, mult stimatul nostru primar al capitalei,visează cu ochelarii in ceata, ba că merge gratis de ziua orașului cu autobuzul, după care în vis i se arată o zînă care-i spune că pînă nu micșorează numărul microbuselor nu se însoară.

Și cum este trecut deja de 30, trebuie să lase vreun moștenitor din urmă, altfel, cui vor rămîne banii din bancă și mașina Lada la care primarul ține foarte mult.

Și cum se spune în popor, că femeia este gîtul și bărbatul capul, acesta se întoarce după cum dictează gîtul,adică femeia, iar nepotul ascultător al lui Ghimpu, alege o metodă foarte „ușoară” pentru călători.

Acesta decide ca începând cu 1 noiembrie curent, să fie modificate traseele microbuselor, acestea vor ocoli centrul capitalei și străzile principale din toate sectoarele Chișinăului.

Este deja a treia încercare de a schimba traseul rutelor,mulți nu sunt de acord să meargă cu 2 transporturi sau atunci cînd e frig și plouă, pe jos, pentru că Dorinel visează urît noaptea.

Parcă dorea să mai participe la încă un mandat în funcția de primar in 2015, prin metodele lui inedite își pierde credibilitatea și alegătorii, mici vorbă de coșurile de gunoi care lipsesc de pe Bd. Stefan Cel Mare și Sfînt nu se aude.

Dezaprob ceea ce dorește el să facă, oricum, dacă are de se întîmplat vreun accident se întîmplă, nu putem schimba cursul vieții.

Eu propun să încerce s-o viseze pe zîna cea bună, poate se și însoară și-i mai vine minte la cap, că s-a pierdut prin tumultoare de griji care o are. 🙂

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole