Dorin Chirtoacă și-a tras ECHIPĂ. Haideți să facem cunoștință cu ei!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Poate e băiat bun Chirtoacă acesta al vostru, nu bag mâna în foc, dar nu a învățat în cei 4 ani de domnie la Primărie că cineva în spatele său se masturbează în bani de diferite culori, mărimi, cantitate și valoare, iar imaginea lui are de suferit.

Dacă singur și-a dat acordul îmi retrag cuvintele și rog a se citi ”imaginea nu-i este stricată deloc”.

Acum haideți să facem cunoștință cu echipa lui Chirtoacă din Consiliul Municipal Chișinău:

1. Cernei Oleg – a fost cu toate partidele fruntașe din CMC doar ca să-și apere interesele în domeniul locativ. Printre locatari este cunoscut ca un mare colector de taxe și înșiruitor de promisiuni goale. Limba îi umblă bine în gură, chiar și când striga ”FOC, FOC” în ziua de 7 aprilie. Fața lui mereu pare a unui personaj tare ofensat, lovit pe obraz din toate părțile, aruncat și mototolit în glod de toți. E specialist să se dea drept jertfă.

2. Cârlig Mihail – mă lume, acest domn este unul cu care aș sta la o bere toată ziua și toată noaptea. Vreau ca toți din PL să fie ca el. Nu mă interesează dacă se ocupă cu mituiala sau altele, îmi place cum a organizat Pretura sect. Râșcani. Funcționarii preturii mereu vor deschide ușa și vor propune un ceai sau cafea 😉 testați, dacă se întâmplă invers dați-mi de știre, dar nu cred să fie așa ceva.

3. Oups! A auzit cineva în ultima vreme despre scandalurile din transportul municipal? De ruta 176 își mai aduce cineva aminte? Iurie Topală, locul 9 din lista PL, directorul Ruta-Prim stă în spatele tuturor scandalurilor din transport. Mai nou, acum, sub domnia lui Șalaru a reușit să pună mâna pe cele mai bune rute interurbane. Este foarte bun prieten cu Șalaru, ministrul ”nostru” de la transporturi și împreună își freacă bine spatele în fiecare săptămână la o saună din Chișinău. Potrivit unei surse, încasările lunare ale acestui individ din transportul municipal sunt de 300 000 lei (asta curat la buzunar). Desigur sunt bani trecuți pe lângă aparatul de casă cu memorie fiscală. Deci nu sunt declarați și impozitați.

Ruta 122, cu mașini frumoase și luate pe gratis de la japonezi a dobândit-o cu ajutorul influenței sale în PL, cu echipa PL și desigur cu ajutorul Primarului, Dorin Chirtoacă.Oricare participant la licitația cu japonezii o pot confirma. Cum a fost? A fost lansată licitația pentru milionul de dolari oferiți pentru achiziționarea acestor mașini Hyndai. Transportatorii au depus dosarele la timp, cu respectarea condițiilor proiectului. În dimineața când a avut loc licitația au fost schimbate regulile jocului. A fost adăugat încă un punct în lista condițiilor care prin minune doar Ruta-Prim îl îndeplinea. Iată așa liberalul Iura a pus mâna pe milion. Bravo, au rămas troleibuzele de luat și totul e al tău! Chirtoacă deja bate în aia că parteneriatul public-privat la transportul electric este cea mai bună SOLUȚIE! Punctez că Topală este pe locul 2 la finanțarea Partidului Liberal, fapt confirmat prin acte.

4. Politica a ajuns și la cimitir. Directorul ÎM “Combinatul Servicii Funerare”, Cojuşneanu Vadim este pe locul 11 în lista PL pentru CMC. Cât costă un loc de veci la cimitirul Lazăr? Deci și de acolo vin bani către primărie, primar, lider de partid și alții. Altfel nici nu se explică cum șeful de la gropi poate fi așa de sus în echipa PL. UPDATE: Tot acest om a fost candidat din fracțiunea PCRM în Consiliul precedent! Dovada e chiar aici! (click! era pe locul 19)

5. Stratulat Ion, directorul ÎM “Piaţa Centrală”. Locul unde e roditoare economia tenebră. Locul unde nu vei primi niciodată bon fiscal, calitate și respect de la unii vânzători. Locul unde brânza și laptele se vinde în stradă iar metalul și prezervativele de vând la tarabe bine amenajate. NU cred că ați uitat deja de cazul cu cei 5 mii euro, ceruți de un ”stăpân” din piață pentru o gheretă. 1000 din aceștia erau destinați lui Stratulat iar restul trebuiau să se îndrepte către Primărie. Nu e de mirare că primarul nu a luat nici-o măsură cu situația din Piața Centrală, iar când a fost ministrul Bumacov au sărit toți în capul acestuia acuzându-l de implicare în treburile municipale, iar piața aparține CMC nu Ministerului Agriculturii. De câte ori plecați la Piața Centrală și vă înecați în glod și murdărie să vă amintiți că acolo conduce un liberal, din echipa lui Dorin Chirtoacă și Mihai Ghimpu.

6. Eeeee, cifra 13 e cu ghinion pentru unii, însă pentru prea-fericitul cu cele mai multe gherete din oraș e o cifră cu noroc. Ceban Mihail, directorul CEBACOT se poate jura că a câștigat legal toate spațiile comerciale de pe străzile orașului, care au devenit de fapt inpracticabile pentru locuitorii orașului, unde te întorci dai cu capul într-o gheretă sub care scrie ”Autorizată de Dorin Chirtoacă și Echipa PL”.

Iată ați făcut cunoștință cu cei mai BUNI din echipa PL, care-l ajută pe Dorin Chirtoacă să administreze Capitala noastră. Pe ei ați votat în CMC, să nu plângeți că e monopol în economia din centrul țării, e corupție, bardac și dezmăț peste tot. Bună echipă are tânărul primar, ăștia sunt mai ceva ca Tofan. Păcat că presa îmbibată cu prostii anticomuniste nu au arătat și fața adevărată a echipei PL.

La final, puțin de tot despre cum ajunge petrolul la Întreprinderile Municipale din Chișinău:

Ghimpu este acționar (asociat) la Eurosim SRL. Are de ochii lumii o stație PECO înspre Aeroport. Este majoritar la această firmă, iar director este un oarecare Ceban (prenume nu trebuie, presa dacă vrea poate să afle). Același Ceban este directorul Parstar Petrol SRL din Cimișlia. Această companie livrează produse petroliere la majoritatea ÎM ale Chișinăului. Valoarea livrărilor lunare se ridică la 5 milioane lei. Desigur că Ghimpu nici nu știe că directorul de la compania sa este șef încă la una, care livrează combustibil transportului din capitală. Mihai e incoruptibil, posibil că roagă pe cineva să vorbească și să pună bani pe masă în locul său. Și aici punctez că 2 din fondatorii Eurosim SRL sunt și fondatorii Parstar Petrol SRL. Cine are acces la baza de date a CÎS poate verifica prin câteva clik-uri. Aici e despre conflictul de interese! Hai să văd care prima din TV-urile noastre libere și independente vor căuta mai multe detalii despre acest subiect (trebuie să înceapă cu licitațiile).

Citiți și: Jurnal.md a pus pe fugă un tânăr de 22 ani. Rușinos!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii