Domnule Vasile Năstase, nu mă amenințați cu răfuială politică! Din fericire pentru acest popor, oameni ca dumneata nu vor mai ajunge niciodată la guvernare!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Știam cu toții ca Vasile Năstase este o persoană  nepoliticoasă, care mereu a fost gata să spună diverse prostii și să amenințe pe cei care sunt împotriva partidului condus de către fratele său Andrei Năstase.
De atacurile acestuia nu am scăpat nici eu, domnul Vasile Năstase mi-a trimis un mesaj în privat amenințându-mă cu răfuială politică și anume deschiderea unui dosar fabricat pe numele meu, odată ce va ajunge la putere. Motivul fiind că anterior la o postare scrisă de dumnealui, i-am adus aminte de faptul că s-a căpătuit cu o casă din centrul Chișinăului. Obținută printr-o decizie ilegală a instanței de judecată care a fost luată datorită relațiilor personale și presupus sentimentale dintre judecătoare și Andrei Năstase (aici) , dar și despre faptul că numele lui a fost legat de deetatizarea şi privatizarea postului municipal de televiziune Euro TV, redenumit ulterior EU TV. Unde potrivit foştilor jurnalişti de la EuroTV, Năstase a instituit cenzura, forțându-i-i în cele din urmă să părăsească instituţia, prin intermediu acestui post de teliviziune Vasile Năstase a slujit regimului Voronin-Roșca (voroșca).

În comparație cu Vasile Năstase, colegul său de partid Chiril Moțpan la o întrebare adresată, mi-a răspuns respectuos și fără amenințări, se observă școala KGB-istă a dumnealui.

Apropo de democratie domnule Moțpan, cât de democratic este să pui în buzunar 100 000 de lei oferite pentru agitatie  ? Sau cât de democratic este ca Năstase să vândă funcțiile din partid cu 5 milioane (aici)?
O să lăs mai jos și mesajul trimis de către membru PPDA din OT Orhei despre cele 100 ooo lei.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole