Dodon în ascensiune

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Politicianul care se mişcă mai rapid decît era prevăzut de sondajele de opinie şi analiştii politici. Cel puţin aşa poate fi caracterizat liderul PSRM, Igor Dodon care este foarte abil şi dinamic în tot ceea ce face.

Astăzi în Moldova, mîne la Moscova, poimîne altundeva…

Ferm pe poziţie şi decis în manevre Igor Dodon reuşeşte să preia craca de sub picioarele PCRM-ului prin numeroasele sale întîniri ferite de ochiul presei, dar cu rezultate evidente pentru elctoratul de stînga.

Aflat doar o singură zi la Moscova a a pus în discuţie „foaia de parcurs” a Moldovei pentru aderarea la Uniunea Vamală, derularea procesului de formare a Uniunii Economice Euro-Asiatice, realizarea de către Armenia şi Kîrgîzstan a dispoziţiilor propriilor „foi de parcurs” pentru integrare în UEEA, precum şi perspectivele Republicii Moldova cu privire la integrarea euro-asiatică.

Vi se pare puţin?

Mie nu, deoarece îi reuşeşte acest lucru mai bine decît la zece lideri aflaţi la guvernare de pe eşchierul centru- dreapta.

Succese dle Dodon!!!

 

Comentarii

Elena Nistor

Elena Nistor

Am absolvit facultatea de istorie, apoi cea de jurnalism. Am luat si masteratul. Sunt pasionata de politica. Cred ca prin acest blog, contribui la dezvoltarea pluralismului politic....

Ultimele articole