Dodonul european, mai apreciat decît Dodonul asiatic

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ieri am vrut să pun capăt unei nedreptăți și sper că mi-a reușit. Nu mai suportam să văd cum televizoarele moldovenilor sunt scuipate aproape zilnic, de cîte ori rula unul din spoturile Dodonului asiatic.

Mai mult decît atît, am dorit să-i demonstrez, să-i aduc minte Dodonului asiatic, că Dodonul european este mai apreciat, iar dacă s-ar trata și ar relua calea pe care mergea în 2011, cînd spunea că cei care vor să integreze Moldova în Uniunea Euroasiatică prin portul Giurgiulești, dau dovadă de neprofesionalism, atunci cred că Dodonul european ar acumula mai multe procente la viitoarele alegeri. Dacă acum Dodonul asiatic e în jurul la 0.5 %, atunci Dodonul european ar putea să acumuleze chiar și 1,5 %. Oricum Dodonul,  Dodon rămîne.

Dodonul asiatic, a postat deci pe youtube ultimul spot pe 2 iunie. Cu tot cu F5-le care l-a ajutat să aibă din prima 301+ vizualizări, clipul Dodonului asiatic are doar 430 de vizualizări și 16 dislike-ri. Cele 3 like-ri aparțin grupului parlamentar al Dodonului.

Spotul care l-am creat pentru Dodonul european, l-am postat ieri după masă. La moment are 3 384 vizualizări și 51 de like-ri. Al 51-lea like îl am de la Conchita. Cele 5 dislike-ri sunt de la grupul parlamentar al Dodonului + Iura și Grișa. Ultimii doi alcătuiesc echipa de tineret a Dodonului asiatic.

Eu sper că Dodonul asiatic a făcut calculele și a văzut cu cît mai apreciat este Dodonul european. Televizoarele îi vor fi recunoscătoare Dodonului.

Voi încerca și mai departe să ajut Dodonul asiatic să se trateze de această boală a dublei personalități, să-i amintesc ce spunea atunci cînd era sănătos. Voi face acest lucru, pentru că pînă la urmă suntem toți oameni și trebuie să-i ajutăm pe cei mai necăjiți decît noi.

Ce ține despre ultimele declarații ale Dodonului, cine și cît de „opredelit” este, vreau să-i amintesc că el era tare „opredelit” în 2011. Dar și mai înainte de asta, cînd era ministru al economiei, foarte european și „opredelit”.

Georg Christoph Lichtenberg spunea: „Omul este un animal de turmă şi e astfel mult mai mult în mintea sa decât în corpul lui. O regulă de aur: judecă oamenii nu după părerile lor, ci după modul în care părerile lor i-au transformat.” Așa că stimați prieteni, să nu-l judecăm pe Dodon după părerile lui, dar să încercăm să-l ajutăm să se trateze, pentru că vedem că părerile lui l-au transfortmat într-un Dodon asiatit, ce irită toată lumea și uneori chiar provoacă stări de greață.

Puteți ajuta Dodonul, distribuind video-ul de mai jos, posibil astfel să-și recupereze memoria 😉

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole