Dodon va cădea sub incidenţa noii legi?!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Privind separatismul şi extremismul…

Mă rog, deocamdată e la nivel de proiect, dar actuala guvernare promite să adopte cât mai urgent această lege, prin care se va pedepsi mai dur separatismul şi extremismul.

Apropo, nu prea înţeleg eu acest “mai dur”, deoarece până acum n-am văzut măcar un caz în care să fie pedepsit vreun separatist sau extremist.

Căci separatişti – ohohooooo… De la Formuzal şi Petrenco, pân-la Garbuz şi Pascaru.

Ehhh, parcă presimt că legea respectivă nu va viza regiunea găgăuză?! Căci de cea transnistreană nici nu mai vorbim.

De fapt, nu prea sunt convins că legea asta va avea vreun efect sau vreo importanţă. Căci dacă ar avea, atunci ar trebui să-l vizeze în primul rând pe Dodon, individul care instigă tot mai frecvent spre o apropiere de Uniunea Euro-Asiatică, inclusiv Rusia, deturnând astfel parcursul european al statului nostru.

În plus, acesta promovează xenofobia şi valorile antieuropene, nemaivorbind despre falsurile sale cu naţiunea şi limba moldo… offf, Doamne, iartă-l !!!

Însă, aşa cum “o mână spală pe alta”, iar Dodon a fost acea “monedă de schimb” care şi-a dat votul pentru coaliţia de la guvernare în cazul alegerii preşedintelui, e de subînţeles că guvernanţii noştri nu-şi vor pedepsi pionul.

Prin urmare, aşa cum n-am avut până acum vreo condamnare pentru asemenea infracţiuni, nici de acum nu vom avea. Precum n-am avut nici în cazul raiderilor sau contrabandiştilor.

În concluzie, guvernarea asta a noastră e bună doar de ticluit legi, iar cât ţine aplicarea lor – mai e cale lungă.

 

 P.S. Dacă Dodon ar ajunge la guvernare, i-ar pedepsi pe opozanţii săi pentru separatism şi extremism?!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole