Dodon somează Judecătorii să trădeze, ca dînsul

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

La o emisiune de la TV Moldova 1, trădătorul Dodon aseară a zis că el are SOLUȚIA rezolvării politice a catastrofei provocate de Kozak, prin el însuși, prin Igor Nicolaevici Dodon.

Iată care este ea, SOLUȚIA expediată la e-mail de Dmitri Kozak:

Cică doi membri ai Curții Constituționale pot și trebuie, zice Dodon, să ceară revizuirea propriilor hotărîri DEFINITIVE și IREVOCABILE și apoi, în plenul Curții, judecătorii să anuleze tot ce-au votat chiar ei anterior.

Dodon recunoaște că a fost prostit la această temă de foooooooarte maaaaaaarii judecători Pușcaș și Pulbere, tot ei foști președinți de CC, numiți și menținuți în post de imenșii politicieni naționali Lucinski și Voronin.

Oare judecătorii CC vor proceda exact așa precum visează CRIMINALUL Dodon și Gherila lui evrosovietică și socialistă???

Praf și pulbere în mintea Dodonului cel de țară VÎNZĂTOR, sub al cărui patronaj Rusia a instaurat Alianța Kozak la Chișinău!

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole