Dodon ia fața Opoziției moldave?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

La intrarea în vacanță, cei din PAS, DA, PLDM și PN și-au anunțat ortacii că la 15 septembrie 2017 revin, să ia cu asalt Puterea în semiMoldova.

Apoi au tăcut.

Părea că între timp renunțaseră la idee, din lipsă de prea mulți aderenți.

Cît timp durase tăcerea lor, a apărut însă Dodon cu anunțul de a prelua Puterea totală la 24 septembrie 2017 „în toată țara”, vorba îi aparține.

Cei din PAS, DA, PLDM și PN s-au făcut că nu știu nimic, lăsînd să se înțeleagă că ei nu au realizat niciodată mitinguri de protest cu PSRM-ul, că nici nu se cunosc și că nimeni nu are de gînd să ia fața nimănui!

După apelul recent al PSRM-ului la zdrobirea „Puterii antipopulare și antirusești”, astăzi a fost anunțat și cel al DA-ului, din care aflăm că cei patru lideri de partide, cu telecomanda aflată la Moscova, în garajul lui Karamalak, vor organiza, totuși, un megamiting contra „oligarhiei moldovenești”.

La 17 septembrie.

Adică tot mai aproape de ziua desfășurării mitingului dodonist.

Că există un scenariu comun între cei patru plus Dodon este clar.

Liantul lor este Moscova, care-i unește contra guvernării proeuropene de la Chișinău.

Întrebarea care apare este: ” Mitingul din 17 septembrie va fi repetiția generală a mitingului din 24?”

Am întrebat.

Și dintr-odată un copil, din clasa I-a mi-a răspuns: Indubitabil!

Ceea ce înseamnă că sistemul nostru educațional produce, totuși,  valori.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole