(doc) STOP FALS! Directorul Liceului „Gheorghe Asachi”, bătut în Băcioi de reprezentanți PD

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

  Presa și candidații electorali au nevoie de PR, anume din acest motiv au început a promova un subiect pe cât de sensibil, atât și de răsunător. Candidatul independent pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova și directorul Liceului „Gheorghe Asachi”, Boris Volosatîi, a fost agresat fizic de doi bărbați. Incidentul s-a produs ieri, în jurul orei 16:42, în comuna Băcioi.

 Chiar dacă poliția încă nu a venit cu detalii referitor la acest subiect, locuitorii din Băcioi au recunoscut individul care a fost agresiv (martorii spun că doar unul din cei doi a fost agresiv, iar celălalt doar l-a liniștit pe primul). Unimedia spune că agresorul e de la PD, însă, în realitate, cel care l-a atacat pe domnul profesor este un membru activ al Partidului Socialiștilor, numele căruia este URSU IVAN. Pentru a lăsa loc și pentru investigația poliției, doar public identitatea agresorului.

 

  P.S. Avem o campanie electorală prea murdară!
P.P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole