Disensiunea clanurilor de opoziție!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ceea ce am văzut duminică la flashmob-ul opoziției demonstrează încă o dată cât de meschin este Năstase, și cât de departe de a fi un lider adevărat este Maia Sandu. Planificând acțiunea, liderii politici au avut o înțelegere că nimeni dintre dânșii să nu urce pe scenă cu cuvântări. Deci, să prezinte acțiunea ca fiind a societății, iar ei luînd parte doar pentru a susține. Le-au apărut probabil careva întrebări din partea donatorilor europeni. Cine știe.

Ignorând înțelegerea, Năstase a urcat totuși în fața mulțimii cu un discurs. Și vorbește lumea, că Năstase mai nu s-a luat la bătaie cu toți restul care nu-i permiteau.
Zicând opoziție, desigur mă refer în primul rând la PPDA și PAS. Să fie oare aceasta o răzbunare al lui Năstase pe Maia Sandu pentru declarațiile despre PPDA – 3%? Sau Năstase deja a intrat în campania electorală? –  uitând de toate înțelegerile, precum o făcea și înainte de prezidențiale, atacând mișelește PAS-ul.

Mai pe scurt, Năstase a profitat că Maia nu avea și ea un discurs pregătit.

Ca să fie clar, PPDA și PAS – doar de ochii lumii sunt prieteni, în realitate însă, nu ezită să-și arunce cu pietre în cap. Precum tineretul Maiei Sandu îi consideră ”animale needucate” pe cei din PPDA, ăștia la rândul lor, într-o discuție dintre Pisică și Slusari – o numesc pe Maia – ”Oaia asta!” (vezi aici), tratând-o drept o papușă pe care o poți pune unde-ți place. Alt exemplu, Socor spunând că: Năstase este cel mai temut lider de către guvernare? – Serios, cu 3%? =) Încă un exemplu, încă mai penibil este Alex Cozer. Care care-l linge la moment pe Usatîi, (mai vrea un xtrail probabil =) ) o numește pe Maia irespeonsabilă.

Până la urmă, treaba lor. Dar mi-i interesant când o să crape răbdarea Maiei și o să demonstreze susținătorilor săi că are și ea demnitate, și nu este o păpușă jucată de analiștii și experții de buzunar PPDA-și – după bunul lor plac.

Matematica fiind simplă: 40% (din prezidențiale) > 3%.

Apropo. Înțeles că am fost vizat drept fake blogger de către Macovei))))  Domnule pretins ”apărător a independenței presei” vă aduc la cunoștință că-s mai viu decât toată masa voastră protestatară. Și nu mă prea afectează băgările voastre în seamă 😉
Și da, Artur Gurău, dacă tot împreună m-ați discutat, hai dă-mi un friend request să nu mă chinui scriind articole de fiecare dată =)

Voi, nu să calmați spiritele trebuia, dar să explicați oamenilor că presa este presă, și nu trebuie de atins. Și nu ieri, ”calmând spiritele” dar din timp. Dar hai să nu ne mințim. Vouă vă convine anume acel contingent pe care-l aveți…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii