Dîre și nourași…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Tot mai des în ultimul timp observ fenomene ciudate pe cer. Niște dîre neobișnuite lăsate de unele avioane.

Un avion obișnuit lasă o dîră care dispare în cîteva secunde, acestea însă persistă mult timp pînă la transformarea lor în structuri asemănătoare norilor. Diferența e evidentă, de exemplu AICI și AICI.

Wikipedia dă o descriere cu adevărat jenantă, ridiculizînd acest subiect ca pînă la urmă mai să afirme că aceste dîre nu există.

Dintre cei neîncrezuți, unii cred că ar fi vorba de testarea unor arme bio-chimice, sau că ar ține de îmbunătățirea eficienței luptei cu grindina, sau că e o componentă a sistemului secret HAARP.

chemtrails Moldova

Aceste avioane nu seamănă a fi civile, căci prea apropiate sînt urmele lor, ceea ce este inadmisibil pentru aviația civilă. Din avioanele militare moldovenești n-au rămas decît cîteva modele mici, ce zboară la altitudini joase. Deci acestea sau sînt avioane militare străine, sau sînt avioane cu o altă destinție!

Internetul e plin de imagini similare, culese de peste tot globul pămîntesc, ba mai mult – este și video care arată în de aproape cum are loc dispersarea!

Duminică, 2 octombrie am stat mai mult timp cu fiul de trei ani al unui proeten, numărînd sub cerul senin avioanele ce treceau peste noi – activitate de care nu se mai satură. Am văzut mai multe avioane, toate avînd dîre obișnuite. A doua zi, luni 3 octombrie, am observat „schimbarea”. Mai multe linii ce tind spre a forma o rețea apar pe cer. Același timp frumos, cam aceeași temperatură, deci nu există premize ca aceste dîre să fie diferite din cauze atmosferice.

Primele fotografii care le-am făcut sînt din 13 noiembrie 2010, apoi altele din 20 aprilie, 20 iunie, 3 și 5 iunie.

Azi (6 octombrie) spre seară iarăși erau două dîre la orizont: una spre Nord, alta spre Est. Cu părere de rău nu am reușit să le fotografiez. Toate pozele care le-am făcut la acest subiect se găsesc AICI.

Ce sunt aceste urme? Care e scopul dispersiei lor? Care sunt efectele asupra oamenilor, animalelor și plantelor? De ce nu există nici o declarație oficială în acest sens?

Peste tot se formează grupuri de oameni care își pun tranșant întrebări, iar acestea, la fel de tranșant sînt ascunse sau neglijate.…

Un grup de tineri din Moldova a făcut observații mai vechi asupra acestui caz, afirmând că ar fi început prin 2008-2009. LINK

Miroase urît, tare urît!

sursa

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Oleg Burcă

Oleg Burcă

Chimist nerealizat, informatician cu vocație pedagogică. Extremist, căci în timpurile vitrege pe care le trăim, orice activitate ce depășește consumul grăunțelor explodate în fața tembelizatorului este extremism. Detest superficialitatea și indif...

Ultimele articole