Din Washington D.C. la Chișinău! Cine îi va plăti concertul lui Benassi din PMAN?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În Chișinău, în preajma universităților zilele trecute au apărut billboard-uri ce anunță desfășurarea unui concert pe 3 iunie în Piața Marii Adunări Naționale cu participarea lui Benny Benassi, Iulia Saviceva, Dj Project ș.a. Pe anunț nu este indicat organizatorul concertului, ci doar mesajul ”Orașul te cheamă”. Luând în considerație data desfășurării concertului e lesne de înțeles că acesta este un concert electoral, organizat în ultima zi în care se permite de făcut agitație electorală. Pe site-ul oficial al dj-ului Benny Benassi, se anunță că după câteva concerte în Statele Unite în orașele Chicago, Salt Lake City, Orlando și Washington D.C., dj-ul vine la Chișinău în PMAN (!). Văzând prin ce orașe concertează dj-ul italian îmi dau seama că se vor plăti bani mari. Apare o întrebare firească – cine îi va plăti concertul lui Benassi din PMAN?

Miza este foarte mare – atragerea pe ultima sută de metri a electoratului tânăr, care votează preponderent cu candidatul PL la funcția de primar Dorin Chirtoacă. Cine este cel mai interesat în aceasta? Răspunsul la această întrebare îl cunoaștem cu toții, însă totuși mă voi abține de a face unele presupuneri până nu vor apărea informații oficiale în privința organizatorului evenimentului.

Probabil doar în Republica Moldova, poți vedea un anunț la un concert cu nume sonore ale muzicii electro și nu numai, fără să fie indicat cine invită. Ah da, orașul invită. De ceva timp încoace, unui partid din Republica Moldova îi este rușine să-și scrie denumirea, iar uneori sigla o plasează micuță într-un colț de panou.

P.S. Probabil și de această dată adevărații organizatori se vor ascunde după paravanul unui grup de inițiativă, asociație obștească sau chiar societate comercială.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii