Din nou pe făgaşul perlelor politice – aberaţii marca Dodon !!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Că tare l-e dragă moldovenilor să n-aibă parte de controale.

Cu cât mai puţine sau deloc, cu atât mai bine. De parcă ar fi înconjuraţi cu tone de cinste şi n-ar minţi aproapele, inclusiv statul, măcar cât îi negru sub unghie (iertată-mi fie metafora).

Şi culmea, cum vine un control din partea unui organ abilitat, cum vine replica – comandă politică.

Ş-aici mă refer la marele socialist al plaiurilor moldave, fost slugarnic al lui Voronin, neînsemnatul Dodon.

Carevasăzică, s-a arătat individul deranjat de acţiunile inspecţiei financiare la sediul propriului partid. Şi cum îi e naravul, a trâmbiţat – o modalitate de intimidare din partea partidelor de la guvernare.

Ştiţi, eu nu neg că ar putea fi vorba şi de aşa ceva, mai ales că cunoaştem dedesupturile apucăturilor lui Filat şi Plahotniuc, dar, fie vorba între noi, dacă nu Dodon, atunci cine?!

Rând pe rând, se iau toate partiduţele la control. Şi bine se face.

Recunosc şi sunt sigur că cele de la guvernare nu-şi vor trimite inspecţia financiară în vizită, doar dacă n-apare vreun crâmpei de scandal.

În rest, ce mai vorbă – oare câte inspecţii financiare a trimis alde Dodon când era la guvernare cu haita de comunişti?!

Şi apropo, bine l-o mai ras doamna Manole – aberaţii marca Dodon

 

P.S. Mă întreb – dacă mâine-poimâine se duce o inspecţie peste Partidul Liberal, ce va spune insul Dodon?

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole