Diaspora s-a trezit! Moldovenii de peste hotare refuză să-și dea votul pentru Maia Sandu

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu mai este un secret că diaspora este dezamăgită de Maia Sandu și în general de ultimile decizii ale blocului ACUM. În primul rând, Maia i-a lăsat pe moldovenii plecați fără un reprezentant al lor, unul care să le cunoască problemele și care să le rezolve… Într-al doilea rând, diaspora totuși conștientizează că unele clanuri au planuri ascunse pentru ei.

Majoritatea moldovenilor plecați, au fost ,,alungați” de același PLDM, aceeași Maia și mulți alții care acum tind să ajungă la putere, anume din acest considerent, diaspora nu mai dorește să facă jocul mafiei și refuză să voteze pentru Maia Sandu, cea care a călcat în picioare toate criticile și potențialii candidați buni pentru Circumscripția de Vest.
Zeci de moldoveni au postat pe facebook poze și video cu biletele deja procurate sau cu îndrumările legate de revenirea în țară înainte de 24 februarie, pentur ca să-și exercite dreptul de a vota în Moldova și nicidecum pentru Maia Sandu.  Totul a început în populara grupă de pe facebook, Adoptă un vot, cea care în 2016, mai n-a făcut-o președinte pe Maia Sandu.

Cel mai grav în această situație este faptul că până și cei mai apropiați membri ai PAScuDA, cum ar fi Ruxanda Josan, fiica trollului Nicolae Josan, refuză să-și dea votul pentru Maia Sandu și susține campania de a reveni acasă pentru a vota pe orice, numai nu pe Sandu.

Alegătorii sunt dezamăgiți în PAScuDA, indiferent de zâmbetul forțat al Maiei Sandu, care refuză să recunoască acest fapt…

P.S. După alegeri, vor găsi tot felul de motive și vinovați în faptul că au pierdut alegerile, dar va fi prea târziu.
P.P.S.  #Pace

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole