Diaspora din Italia susține parcursul european

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În zilele de 8- 9 noiembrie, Liderul PLDM și-a făcut timp ca să discute cu diaspora de la Padova ;i Milano, Italia,dar și cu autoritățle celor două orașe.

Am rămas plă ut impresionat că tema, cea mai importantă a fost Continuarea cursului european fiind singura opţiune pentru a mişca Moldova înainte, spre un stat de drept, spre o educaţie de calitate, spre locuri de muncă bine plătite.

Votul celor plecați peste hotare, este important pentru ziua de 30 noiembrie, cînd se va decide, cine va fi cîrmuitorul și în mîăinile cui vom sta.

Începutul a fost pus: avem semnat Acordul de Asociere şi de Liber Schimb, avem regim liberalizat de vize, urmează să continuăm implementarea reformelor necesare pentru dezvoltarea şi modernizarea ţării, astfel încât, până în 2017 să devenim candidat la aderare.

De noi depinde viitorul și prezentul, de noi depinde pe cine alegem. De fapt tema aleasă de către Vlad Filat a fost nu doar integrarea europeană, ci și necesitatea impulsionării dezvoltării economice a Moldovei, atragerea investiţiilor, crearea locurilor de muncă şi paşii concreţi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole