DEZVĂLUIRI. Ce pregătea alinața PAS cu DA la întălnirea de sâmbătă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Siteul actual.md a pus mâna pe o circulară internă de la PAS cu DA, prin care aceștia erau informați ce să facă și cum să arate și asa mai departe. Foaia aia este adevărată, pentru ca e pozată și pusă pe internet (!). Nici nu mă interesează dacă e adevărată sau nu, dar trebuie neapărat să notăm ce scrie acolo.

Se va filma, deci fiți serioși, nu zâmbiți că zâmbetul e permis doar țăranilor. Nu aplaudați că doar proștii aplaudă.

Asta mi-a plăcut cel mai mult. Nu contează cum nu vom realiza promisiunile, important e doar să păcălim oamenii să aplaude acolo să ne creadă promisiunile noastre. E atât de sinceră și de reală chestia asta când zice nu contează cum vor fi realizate promisiunile, important e doar cum sună aceste promisiuni. Deci să fie pe placul țăranilor și proștilor, ca să ne voteze.

Și mai e un punct în care zice de mine ceva, dar ei nu își dau seama că au nevoie de presă ca să îi bage cineva în seamă. Și toate astea au fost incluse într-o foaie care circula pe acolo. Voi vă dați seama că oamenii au nevoie de aceste indicații să știe cum să se comporte în public. Stai, ce am spus? Nu, nu am spus așa ceva, numai ca e incredibilă foaia asta. Și ei vor voturi de la oameni. De la care oameni, de la ăia care trebuie să fie păcăliți cu promisiuni?

Și acuma mai fac și nu știu ce alianță. Săracii cei care se bagă în alianța asta.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii