Dezastrul făcut de Usatîi în Bălți, confirmat și de o instituție Europeană!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mayors for Economic Growth – este o nouă inițiativă a UE care vizează autoritățile locale din toate țările Parteneriatului estic: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina. Ambiția acesteia este de a sprijini primarii și municipalitățile la nivel local să devină facilitatori activi pentru creșterea economică și crearea de locuri de muncă, dezvoltarea capacităților și a competențelor tehnice și colaborarea cu sectorul privat cât și cu societatea civilă.

Mai jos voi relata rezultatele sondajului realizat în orașul Bălți, condus de criminalul Renato Usatîi.

1. Infrastructura drumurilor. După cum vedem , marea parte a cetățenilor se declară nesatisfăcuți sau foarte nesatisfăcuți față de infrastructura drumurilor din oraș.

 


2. Curățenia și reciclarea deșeurilor. Și la acest capitol, locuitorii orașului Bălți se declară nemulțumiți de starea lucrurilor.

3. Posibilitatea de odihnă și recreație. La acest copitol în mare parte a cetățenilor orașului Bălți se declară nesatisfăcuți.


4. Exteriorul blocurilor locative și întreținerea acestora. Și aici oamenii se declară nesatisfăcuți de calitățile serviciilor oferite de către administrația publică locală.

5. La întrebarea, care sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă cetățenii în orașul Bălți? – au fost enumerate următoarele :
– drumurile;
– colectarea gunoilui;
– lipsa locurilor de muncă cu un salariu bun.

6. La întrebarea, care sunt barierile ce împiedică dezvoltarea orașului Bălți, majoritatea corespondenților au declarat că acea barieră este corupția din Bălți.

Renato Usatîi, păi cine totuși se face vinovat de situația din orașul Bălți?
Locuitorii orașul Bălți, se vor mai vinde concertelor pe bani murdăriți de sânge?
Andrei Năstase și Alexandr Slusari vor continua să fie avocatul acestui fugar?
Presa ”liberă” din Moldova ca JurnalTV, TV8 și BTV Bălți vor continua să mintă lumea promovând minciunele spuse de Usatîi, Cașu și alți membri al Partidului Nostru?

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole