Destrămarea PCRM continuă. Tkaciuk radiază de bucurie!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

A fost o nouă sesiune a Legislativului, a fost deci o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului, înaintată de PCRM, dezbătută și respinsă a cîta oară deja, de către Parlamentul Republicii Moldova. Una nu au înțeles acești trădători de patrie și neam, sau defapt Vladimir Voronin, liderul de jure dar nu și de facto al comuniștilor, că de cîte ori au înaintat moțiuni de cenzură împotriva Guvernului, de atîtea ori cetățenii țării, au avut ocazia să afle cît de iresponsabili și a cui interese apără defapt acest partid putrezit.

Ca și dățile trecute, și această tentativă a comuniștilor de a destabiliza situația din țară, s-a soldat cu plecări importante din rîndurile comuniștilor. Mark Evghenci după cum s-a văzut, radia de bucurie, iar asta mă face să cred că Voronin este un mazohist politic.

Astfel, în dimineața zilei de ieri, 03.04.2014, printr-o scrisoare deschisă, adresată liderului talibanilor din PCRM, Mark Evghenci, fostul secretar al comsomoluilui, Eliza Moscaliuc, și-a anunțat plecarea din rîndurile comuniștilor. Moscaliuc a adus invinuiri dure la adresa liderului talibanilor, Tkaciuk, pe care l-a numit păpușar mincinos și gropar al partidului.

Dar marea surpiză a fost anunțul unui grup de inițiativă, privind crearea „Partidului Comuniștilor Reformatori”. Nu pot spune care sunt șansele acestui nou partid, dar cu siguranță mii de membri ai actualului PCRM vor face front comun cu comuniștii reformatori.

Păcat că Mark Evghenci și-a șters profilul de facebook, ca urmare a scandalului legat de pedofilul din PCRM, pentru că doream să-l întreb părerea lui sinceră, despre creare Partidului Comuniștilor Reformatori și pasul făcut de fostul secretar al comsomolului, care este foarte evident că cunoaște pînă la cele mai mici detalii, cum Tkaciuk îi sapă groapa lui Voronin, pregătindu-se să-l înlăture după alegerile Parlamentare din această toamnă.

În schimb pot să văd activitatea pe facebook a altor membri de vază ai comuniștilor. Și cu toate că speram să văd poziția acestora ca urmare a plecărilor de azi și crearea Partidului Comuniștilor Reformatori, ca de obicei am văzut doar spam-ul lor. Zeci de postări de pe portalele de (ne)știri comuniste, însoțite de cinci like-ri în cruce, date și acestea de colegii lor deputați sau din oficiul PCRM.

Cam asta-i situația, comuniștii sunt acum fără like-ri pe facebook și fără susținerea cetățenilor Republicii Moldova. Poate să treacă pe odnoklassniki sau vkontakte, și la publicarea unei prostii gen “doriți unirea Republicii Moldova cu Crimeea”, alde Petkov va avea cu siguranță mii de aprecieri.

Revenind la ideea că Voronin ar fi un mazohist politic, timpul cu siguranță ne-a arătat și ne va arăta în continuare. Poate chiar îi place și de asta nu-și schimbă consilierii… 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole