Despre Renato Usatîi, Natalia Morari cu adaos de Cristina Guţu…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu trebuie să fii angajat al serviciilor secrete dacă vrei să cunoşti cine, cum şi când. Este de ajuns să ai un profil pe reţelile de socializare, ce prezintă o sursă foarte bună de informaţie şi le ştii pe toate şi despre toţi. Nu trece nici o zi fără să aflăm ceva nou despre „elita” politică şi bomondul glamuros de pe plaiurile nistrene.

Astăzi de exemplu am aflat foarte multe lucruri interesante. Să le analizăm cronologic.

Dragoş Galbur, un cunoscut internaut din Republica Moldova, a postat un comentariu destul de interesant. După cum afirmă Dragos, „jurnalista” Natalia Morari a fost văzută împreună cu primarul oraşului Bălţi, Renato Usatîi într-un karaoke din Chişinău în jurul orelor 2 noaptea.

Dragoş Galbur

Despre faptul că Usatîi are slăbiciuni faţă de karaoke şi abilităţi de interpret o cunoaşte toată lumea. Iată că compania Nataşei a fost puţin neaşteptată. De fapt Nataşa are „patima” cluburilor de noapte. Pe reţelile de socializare au mai fost postate poze cu persoane contraversate, implicate în acţiuni împotriva statalităţii şi poporului Republicii Moldova. Este vorba de Eduard Baghirov, jurnalistul rus implicat în organizarea acţiunilor din 7 aprilie 2009.

Baghirov şi Morari

Baghirov-si-morari

Postarea lui Dragoş Galbur a provocat foarte multe comentarii şi reacţii pe reţelile de socializare. Pe pagina INTERPOL cu Natalia Morari mai apare un comentariu destul de interesant la acelaşi subiect.

Prişepa

Tipul comentează precum că de fapt alături de Usatîi îşi demonstra calităţile de interpretă o altă jurnalistă, de la postul TV controlat de clanul Lucinschii, este vorba de Cristina Guţu, Producător General TV7. Mai mult ca atât, Mark ne informează că fosta soţie a lui Iurie Roşca ar fi noua pasiune a primarului de Bălţi…

Evident că asemenea postări pot fi făcute de oricine şi oricând. Cu gura lumii nu te pui. Doar un mic NO… Toate acestea ar fi vorbe goale până în momentul când personal dna Guţu ne informează că dânsa a fost alături de Renato Usatîi în clubul de noapte interpretând piesele lui Grigorii Leps, deoarece Natalia nu cântă.

Cristina Guţu

Iată că veriga încet cu încetul se împlineşte. Cuibul se face tot mai ghemuleţ. Nici nu mai înţelegi cine şi cu cine, care şi cu care, interesele cui sunt promovate de către jurnalistele de cluburi nocturne de prin Moldova. Dacă cineva mai are dubii la capitolul „echidistanţă şi corectitudine” din partea „Nataşelor” atunci chiar e timpul să analizaţi situaţia vis-a-vis de o banală ieşire a „nataşelor” la karaoke cu primarul de Bălţi ce a început a ameninţa Moldova cu război civil, cu dezastru, cu candidaţi surprize la funcţia de Preşedinte de ţară, cu multe multe aberaţii…

Îi tună şi-i adună. Se întreabă oare cum alături de Usatîi apar persoane dubioase? Despre faptul că Natalia Morari alături de Eduard Baghirov au avut tangenţe cu evenimentele din 7 aprilie 2009, pentru nimeni nu este o taină. Apariţia alături de Usatîi a Cristinei Guţu dă dovadă că nimic în viaţa noastră politică nu este întâmplător. Dna Guţu cum am menţionat mai sus a fost soţia lui Iurie Roşca ce în ultimii ani dintr-un „unionist” s-a transformat într-un promotor al prieteniei cu regimul de la Kremlin, probabil a considerat că conspiraţia nu mai are rost.

P.S. Dacă vrei să afli cine este şi la ce să te aştepţi de la un bărbat – analizează cine sunt femeile ce-l înconjoară. Ele îţi vor spune mai mult ca oricine la ce să te aştepţi de la el şi evident ce planuri ar avea. Cum s-ar zice în poloneză – Cherche la femme… 

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole