Despre (ne)dreptatea destinului sau condoleanțele mele, Andrei Năstase.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

E tragic, e trist și e dezolant…

Atunci când te lansezi în cursă înaintea tuturor și aliații tăi te critică pentru asta, când staff-ul tău nu poate inventa nimic mai bun, pentru a solicita susținerea alegătorilor, decât să-i sune indiscret și sâcâitor pe fiecare-n parte cu glasul iritant pus la automat…

E trist când promiți terenuri de joacă în fiecare curte, dar incompetenții tăi subalterni își instalează corturile chiar pe unul din terenuri deja existente(instalate de altcineva)..

Dezolant atunci când în sondajul propriului tău șef de staff electoral ești doar pe locul trei, când mașina ta nimerește în accident în goana după voturi, când te declari antioligarhic, dar nu-ți poți explica luxul apărut după doi ani de șomerie, când oamenii te cunosc mai mult după sintagma Prostul Satului, decât după propriul nume….

Și de parcă toate astea nu sunt de ajuns, nedreapta Soartă îți dă cruda lovitura de grație, când faci conferință live, atât de importantă, plină de talent oratoric, teatral și mult patos, dar și aici vin să te asculte doar NTV-ul socialiștilor și compromisa televiziune a propriului naș….

Comentarii