Despre JurnalTV sau cum cuplul infractional Topa , au inscenat o dramoleta cu genericul “Aoleu, sariti oameni buni, nu avem bani, falimentam”!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Recent, cuplul infractional Topa si servii lor, au inscenat o dramoleta cu genericul “Aoleu, sariti oameni buni, nu avem bani, falimentam, Plaha e de vina”!

S-a ajuns la o situatie ridicola, de exemplu o bocitoare  jurnaltevista , a propus ca dat fiind importanta nationala a postului Jurnaltv, fara de care democratia moldoveneasca va disparea, ca insusi Vlad Plahotniuc  sa preia finantarea acestuia!

Oameni buni, Topii si Filat au capiat, ei propun prin sculele lor, ca Plahotniuc sa le finanteze otrava care ei o varsa zilnic cu caldarile impotriva lui!

Realitatea insa e alta, Topii nu reusesc sa finanteze singuri JTV, un trust enorm , cu sute de angajati, care conform unor estimari ar costa intretinerea circa trei sute mii de euro lunar!
Din start acest post tv era creat de Topi, in parteneriat cu Vlad Filat,  fiind un instrument comun de lupta cu dusmanii politici si economici, in special cu Plahotniuc.

Jurnaltv, pina la caderea lui Filat a fost postul care deservea o ramura a puterii, adica PLDM si acolitii sai, printre care Partidul Antimafie, in care erau membri si ambii Topi, PLR, PCRM etc.

Intre timp au cotizat pe pachete speciale la acest post,  Usatii, si Platon, si multi alti “pasageri”.

Asa cum Filat , Usatii si Platon nu mai pot cotiza, pentru Topi deja nu mai este convenabil de unii singuri sa bage toti banii.
Brigada unita cu Kremlinul a pierdut batalia politica, conducatorii sunt la pirnaie sau in emigratie, si afacerile, incusiv si cele media se inchid.

Si Topii au decis sa restructurze postul, sa reduca din cheltueli , iar asta inseamna sa dea  afara sutele de angajati, de care nu mai au nevoie.

Ei  ii vor pastra pe cei zece kileri de presa, care se pricep la aruncatul cu laturi, iar in rest vor arata lumii filme dublate in rusa si vor astepta timpuri mai bune.

Si ca acesti angajati sa nu faca pichetari, sau chiar greva foamei in fata sediului Jurnaltv, sa-si ceara datoriile la salarii, etc, Topii au inventat o dramoleta cu titlul ”Plaha e de vina” si se face isterie pe tema asta.

Alta e stimati angajati de la Jurnaltv realitatea, Topii nu mai au bani și încearcă sa se victimizeze pentru a justifica ca va dau afara , se tem ca angajații sa nu se întoarcă împotriva lor .

Stiind bine ca postul Jurnaltv se restructureaza, nu se inchide, totusi tot felul de filatelisti si dadaisti, posteaza: ”Caraul!  Democratia e in pericol! Plaha e vinovat de situatia de la JurnalTV”!

Mai usor Val, nu plinge in direct, nu te mai crede nimeni.

Comentarii