Despre incoruptibilitate şi musca pe căciulă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ei poftim, n-am apucat bine să-i dau o laudă lui Filat, că respectivul a şi dat-o-n bară în stilul său caracteristic.

S-a apucat omul, pe facebook (cum şade mai bine politicianului modern), să-i dea o replică primarului Chirtoacă. Şi ce mai replică – una despre mizerie, corupţie, abuzuri, minciună şi propagandă.

Aaaa, aşa-i că vi se par cunoscute respectivele fenomene. E şi normal, mai ales după ce Filat a trecut pe la guvernare, perioadă în care fenomenele respective au luat o amploare nemaipomenită.

Apropo, tocmai pentru corupţie a fost demis individul cu replica. În plus, respectivului i s-a interzis de a mai ocupa vreodată funcţia de prim-ministru.

Aşa că, stimabile Filat, lasă cinismul şi ipocrizia, şi vezi-ţi de propria muscă de pe căciulă, căci în ţara asta au mai rămas oameni cu ţinere de minte şi cu datoria de a pedepsi orice debitare de aberaţii.

 

P.S. Iaca stau şi mă gândesc – oare cine a votat mai des cu comunişti – Chirtoacă sau Filat?

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole