Despre cum bloggerii au furat Crăciunul!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Un blogger – Sergiu Mocanu a ieşit şi a spus în public că ar fi avut loc un omor accidental tăinuit de poliţie şi procuratură pentru că ucigaşul ar fi fost procurorul general. Presa bucuroasă că nu va mai trebui să scrie despre curcani homofagi s-a aruncat să  prezinte cele trei informaţii în cruce din toate unghiurile. Nu chiar toată presa, cei afiliaţi partidului democrat au luat apă în gură, mai greu le-a fost marelui editorialist şi marelui redactor cu reputaţie cristalină. Nu cred că au primit indicaţii, dar în lipsa acestora instinctele şi dorinţa de a primi salariu la timp i-a dus prin străchini.

Ieri şi azi alţi bloggeri s-au tot dat cu părerea şi au prezentat „informaţii exclusive” numite în jargonul profesional „sliv”. Au apărut chiar şi întregi compendii de sistematizare.
Acum exemplul care m-a rupt cel mai tare  – Caz de jurnalism moldovenesc:
Această istorie ar fi putut avea loc doar în perioada magicilor sărbători de iarnă. Acea perioadă când deputaţii schiază prin munţi şi nu au timp să-şi împartă pumni şi înjurături, când şi cei mai bravi analişti nu vin la emisiuni că şed prin beciuri, magica perioadă de vid mediatic.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Valeriu Paşa

Valeriu Paşa

Născut la 4 martie 1986. Nu ţin minte Cernobâlul, ţin minte războiul din Transnistria. Născut în Chişinău, crescut unde vrei. Studiat Istoria la USM. Absolvit în 2010 masterul în Arheologie. Îmi place să descoper lucruri noi, să discut şi să îi en...

Ultimele articole