Deși a recunoscut că Filat a fost implicat în furtul miliardului, Maia Sandu oricum face alianță cu PLDM

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Deși a recunoscut că Filat a fost implicat în furtul miliardului, Maia Sandu oricum face alianță cu PLDM, pas, acum

Faptul că PAS este PLDM2, iar Maia Sandu a preluat locul lui Vlad Filat în politica moldovenească devine tot mai vizibil. Duminică, 9 decembrie, conducerea liberal-democraților a luat decizia de a participa la alegerile din 2019 ca un aliat al blocului ACUM (PAS-DA), iar Maia Sandu și Năstase evident că au salutat decizia celor din PLDM.

Pe de o parte Maia Sandu ne spune de vreo 3 ani că ea a creat un partid nou, format din oameni integri, care au trecut prin diferite filtre politice, dar pe de altă parte vedem că cei din PAS vor merge în alegeri de mână cu PLDM. Paradoxul este că tot Maia Sandu a declarat la emisiunea lui Gheorghe Gonța (din 4 octombrie 2018) că fără constribuiția fostului ei șef, Vlad Filat, furtul miliardului din bănci nu ar fi fost posibil. Nu vă sare în ochi întrebarea – cum să faci alianță cu hoții?

PLDM face alianta cu PAS, acum, ppda, nastase si maia sandu

sursa: https://stiri.md/article/politica/pldm-va-participa-la-alegerile-parlamentare-alaturi-de-blocul-acum

Asta demonstrează că povestea cu un nou partid pe scena politică, cu oameni integri și incoruptibili, este un fake. De facto, PAS continuă ceea ce a făcut PLDM când era la guvernare, iar Maia Sandu continuă politica începută Vlad Filat, doar că într-o altă formă – exact așa cum TV7 a devenit TV8…  Și ne-ar părea bine să fie vorba despre scopuri nobile, despre integrare europeană, despre chestii din astea frumoase, dar realitatea tristă ne arată că în spatele acestor discursuri politice se ascund interese meschine.

Iar cât privește cealată parte a binomului – Platforma DA, să nu ziceți că acest partid chiar este condus de Andrei Năstase, și că în spatele lor nu stă nașul său, Victor Țopa. Cineva poate spune că e așa, da eu nu cred! La fel cum nu cred că Jurnal TV și TV8 sunt televiziuni libere, pe cînd vedem cum zi de zi aceștia spală imaginea hoților de miliarde, precum Veceslav Platon și alți „patrioți” ai acestui popor.

P.S. Nu uitați că între timp PLDM a devenit partid unionist, ACUM imaginați-vă cum stă Filat în închisoare și visează la Unire…

maia sandu despre vlad filat, pldm

sursa: https://unimedia.info/ro/news/852429a187ebf892/este-implicat-sau-nu-vlad-filat-in-furtul-miliardului-raspunsul-maiei-sandu.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii