Деньги крутятся, лавэха мутится! Mai vreți despre ONG-uri și presă liberă?)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

* Din cauza tăcerii unora din ei, moldovenii au de întors un miliard, care împărțit la 25 (sau câți acolo ani) este câte o mie și ceva de căciulă. Ce n-are moldoveanul bani? O să întoarcă și miliardul, și pe hoți o să-i aducă înapoi la treucă.

Astăzi continui tema obrăzniciei unor ong-iști mincinoși care profitând de oamenii creduli fac campanii electorale pentru politicieni, și evident mai bagă și-n buzunar câte ceva.  (vezi aici)

Astăzi din simplu interes am decis să mă uit cât de mărinimoși sunt săracii maldaveni.
Și cei care au început să protesteze contra ridicării unui hotel în locul cafenelei Guguță acuma strâng bani, atenție în decurs de o lună, ca să facă nu știu ce. 5000$ le trebuie

Dar n-ar fi atât de auziți, dacă nu i-ar fi ajutat și Natalia Morari, care nici cu Lucinschi n-a dormit, și nici din gură nu-i miroase…

Dar pe lângă asta, Natalia mai strânge bănuți și pentru tv8, cum să captezi mai bine cetățeanul decât să-l legi investițional, evident că doar pe tine o să te urmărească.

Și aboltusul de la lumina (aka penis-vagin) tot nu rău trăiește din donații lunare. Și ce giriji își face el mamă pentru săracii moldoveni care-l hrănesc. Nu cumva să le sară ochelarii roz de pe ochi și să nu-l mai finanțeze.

Mai e și Nata aici, care pe lângă mesajele politice, colaborează destul de fructuos cu Ministerul Culturii și are dole pe la tot felul de ”IaMania” ș.a.m.d.

Ah da, și Maia a strâns vreo 150 de mii de lei și-i mai treb vreo 50 ca să aducă oameni la protestul din 26 august. Dar nu-i nimic, la sigur în caz de ceva o ONG-iștii liberi o să-i dea un ”credit de urgență”…

Concluziile vă aparțin.

Pace 😉