Demonstrat ! Maia Sandu are frica de responsabilitate!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Chiar dacă a fost numită doamna de fier a Moldovei, emisiunea de ieri de la TVC21 ”Important” moderată de Gheorghe Gonța, a demonstrat faptul că doamna Maia Sandu, nu este nici măcar un stejar verde, dar este un stejar putret și foarte slab.

Pe când la Guvernarea Republicii Moldova, principalul partid politic de la conducere era PLDM, Maia Sandu a primit propunerea de a deveni prim-ministru Republicii Moldova, care spre surprinderea mea, dumneaei la refuzat, chiar dacă anterior declara că poate schimba lucrurile în țară doar având o funcție de conducere. Motivul invocat de Maia Sandu a fost cel că situația din cadrul Guvernul de atunci încă PLDM-ist era una mucigăită, iar lucrurile stau foarte prost în țară. De reamintit că și doamna Maia Sandu făcea parte din partidul condus de Vlad Filat.

Ba mai mult, pe lângă faptul că Maia Sandu a recunoscut că lucrurile stăteau prost, dumneaei a mai spus că și membrii cabinetul de atunci din care făcea parte și colegii săi din PLDM, erau sobordonați politic și n-au nici o treaba cu ce trebuia să facă țara.

Ce e aia responsabilitate și de ce Maia Sandu îi era frică să și-o asume?
Definiție : Obligația de a efectua un lucru, de a răspunde, de a da socoteală de ceva, de a accepta și suporta consecințele; răspundere.  Funcție, sarcină de răspundere.
Motivul de ce oamenii nu-și doresc să-și asume o responsabilitate este că persoana nu are dorință, interes sau motivație; persoana nu are sau crede ca nu are capacități de a face față responsabilitații; teama de eșec; lipsa de timp sau de resurse psihologice etc.

De fiecare dată când Maia Sandu avea posibilitatea, vorbea despre aceea că Pavel Filip și Guvernul pe care-l conduce a fost investit la miez de noapte și este incapabil să restabilească situația social-politică în țară, dar și relațiile cu partenerii de dezvoltare. Dar timpul a demonstrat că Guvernul Filip a reușit să restabilească situația în țară și a făcut-o anume prin faptul că PDM și Pavel Filip a avut curajul să-și asume responsabilitatea, lucru de care îi era frică ”Doamnei de fier”.

Dacă Maia Sandu îi este frică să-și asume responsabilitatea de a schimba lucrurile în țară, atunci la ce bun și-a mai făcut partid și candidează la alegerile parlamentare din 2018?

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole