Democratia din PLDM este un exemplu bun de urmat?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De fiecare data cind pronuntam cuvintul „democratie” ne gindim ca aceasta presupune libertate deplina in actiuni si lipsa de impedimente in gindire si expunere.

Se pare ca in PLDM democratia este inteleasa altfel, iar cazul Ionita este o dovada in acest sens.

Ionita este membrul fractiunii peledemiste care a avut curajul sa-si denunte seful si sa spuna tuturor despre cazurile AIC si BEM, in care ar fi implicat si Filat.

Alungarea lui Ionita din fractiune nu este cea mai buna solutie pentru PLDM si nici cel mai bun exemplu de democratie, desi peledemistii se lauda ca ar avea aceasta calitate libertina.

Da, Ionita a vorbit mult si impotriva colegilor din Parlament, insa problema trebuia rezolvata in alt mod, nu prin excludere. Un lider si o echipa buna aduce argumente contra celor dezvaluite, sa nege tot, sa demonstreze ca nu este asa. Insa, Filat si Strelet au ales sa alunge inca un om, in loc sa ne demonstreze ca Filat nu-i implicat in furtul BEM si Aeroportului.

Dupa acest caz, mai este PLDM un partid democrat?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii