Demnitatea și adevărul, unul – mama, altul – fiica!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Criză de idei și inspirație la regizorul Constantin Cheianu. După ce a trecut cu mult limitele bunului simți în una din ultimele emisiuni, rămînînd nepedepsit de organele de supraveghere a audiovizualului, a decis să se autovictimmizeze pentru.

Ieri a lansat „tragica” veste despre un atentat cu armă de foc asupra fiicei sale. Orice atentat este un act tragic, fără pic de demnitate. Mai ales asupra unui copil pentru a intimida părintele. Revolta oamenilor, în acest caz, trebuie să fie fără margini. Și e corect!

Doar că lipsa de demnitate, ce ține de astfel de acțiuni, e direct proporțională cu lipsa de adevăr din declarația lui Cheianu. Chiar fiica acestuia a spus organelor de forță că a fost doar un act de huliganism, pe care nici nu l-a observat deodată.

Presa de la Chișinău scrie că fiica lui Constantin Cheianu a declarat poliţiei că nu vede nicio legătură între incidentul care s-a produs în noaptea de luni spre marţi şi activitatea tatălui ei.

Femeia ne-a povestit că în data de 1 august, la ora 23:00, cineva a spart geamul de la apartamentul în care locuieşte. Ea a descoperit însă gaura abia marţi dimineaţa, când s-a trezit.

Constantin Cheianu, pamfletarul postului de televiziune Jurnal TV, în spatele căruia stau mafioţii fugari Victor şi Viorel Ţopa, a scris despre asta pe o reţea de socializare, sugerând că incidentul ar fi o consecinţă a activităţii sale publice.

Poliţia, care investighează cazul, presupune că s-a tras dintr-o armă pneumatică, iar fiica lui Cheianu consideră că, cel mai probabil, este vorba despre un act de huliganism, fără nicio legătură cu persoana tatălui său. Femeia mai spune că nu a avut legături strânse cu Constantin Cheianu, care deşi este tatăl ei biologic, nu a locuit niciodată împreună cu ea.

Deci, suntem, din  nou, martorii sindromului folosirii apropiaților cu scopul obținerii unor profituri politice și încercării de a resuscita niște năluci politice. Cheianu și-a adus aminte de dragostea părintească abia cînd a avut nevoie de promovarea sa. Pînă acum nici nu și-a adus aminte, iar acum l-a izbit dorul.

La fel ca și în cazul lui Andrei Năstase. Cînd a avut nevoie de a spăla niște milioane de lei și-a folosit propria mama, care nici nu a auzit de acești bani. Ba mai mult – pune leu la leu pentru a agonisi bani pentru o operație.

Cîtă demnitate – atîta și adevăr! Se pare că acest sindrom devine contagios în gașca aferiștilor politici din buzunarul criminalilor fugari Țopa.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole