De la cine a furat Dodon ideea campaniei „Iubesc Moldova”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

La 16 decembrie 2010, impreuna cu citiva tineri am lansat campania „Moldova, TE IUBIM” pe retelele de socializare Facebook si Odnoklassniki, care a strins pina in prezent peste 17.000 membri. Pentru ca impactul a fost semnificativ, iar grupurile aduna zilnic alte 50-100 persoane ne permitem sa acuzam de plagiat Partidul Comunistilor din Moldova, precum si pe Idor Dodon, pentru campania nationala „Iubesc Moldova” care consideram ca a fost inspirata de campania noastra.

Evident ca avand in spate un buget de milioane si un partid cu o sete enorma de a reveni la guvernare, poti face mai multe. Cu toate astea, campania „Iubesc Moldova” sau oricare alta de acest gen, nu va avea nicodata impact daca in spatele ei se vor afla partide politice si regret sa vad ca in plasa au cazut artisti si compozitori renumiti din Moldova. Cit de sincer nu ar fi Dodon si cit de mult nu ne-ar spune ca e o campanie care nu urmareste nici un scop electoral, nu-l putem crede. „Iubesc Moldova” a fost creata pentru a intari pozitia comunistilor in alegerile locale din intreaga tara si se pare ca s-a reusit acest lucru. S-a realizat o piesa buna si se mai ofera tricouri gratuite, cred ca si anticomunistii le-ar primi.

Continui sa cred in campania „Moldova, TE IUBESC” pentru ca a fost lansata de un grup de tineri care chiar nu urmaresc nici un scop. Poate e greu de crezut ca s-ar gasi o mina de elevi si studenti care sa depuna efort pentru ceva din care nu au ce cistiga, dar va asigur ca scopul si actiunile noastre sunt demne de urmat.

Blogul lui Andrei Fornea

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii