De ce Renato Usatîi și nu Maia Sandu?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Chiar dacă liderii partidelor PAS și PPDA au promis că vor prezenta mecanismele de formare a listelor electorale comune s-a scurs fără ca ceva să fie prezentat, aceștea nici nu oferă unele declarații despre acest caz, iar Maia Sandu colacul de salvare a cadavrului politic Andrei Năstase a și uitat drumul spre spălătoria de creiere de pe strada Mihail Sadoveanu 21 din Chișinău.
În schimb, ”erou” permanent la Trustul Țopilor, este fugarul Renato Usatîi, care în schimbul la 40.000 euro are la dispoziție ore în direct la JurnalTV, lucru de altfel care s-a întâmplat și astăzi. Renato Usatîi fiind prin intermediu skype-ului, prezent în studioul celor de la JurnalTV, alături de un ”expert independent” care toată viața a sărit din buzunarul politicienilor din Moldova.

Pentru a citi mai departe accesați (aici)

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole