De ce oamenii Moldovei trăiesc în rahat?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

dragostea, sănătatea, familia și fericirea nu se cumpără, după idee, adică dragostea câteodată. În a nostră preaslăvită țară care e foarte frumoasă (după spot) tot se cumpără. Începând cu etajul 1 al Primăriei până la deputați. Pentru mine fericire e atunci când mă plimb în Chișinău și văd că se demontează un panou publicitar. Respectiv, eu nu am simțit fericirea încă niciodată. Dacă serios, eu-s fericit atunci când văd că rahatul zilei de ieri se evaporă treptat și azi devine un lucru frumos. În Moldova, rahatul zilei de ieri încă mai rămâne a fi și rahatul zilei de mâine, doar că are drum de ocolire european pe care odată în 2 ani se extinde și rahatul ocolit. Și apoi, împrejurul rahatului nou-format iarăși se face un drum de ocolire european, doar că mai mare și care iarăși ajunge sub dominația rahatului peste 2 ani.
Procesul ăsta continuă demult și după mine încă va continua.
Sub rahatul care e înconjurat eu am în vedere oamenii țării noastre care nu își iubesc baștina. A noastră politică încearcă prin diferite metode să izoleze și să camufleze acel rahat prin oarecare investiții cosmice. Investiții cosmice inițial, care când ajung la locul destinației se reprofilează în investiții naționale. Intervalul ăsta de la cosmic până la național se evaporă și el, doar că în diplomaturile unor Jedi de la etajul 2 deasupra rahatului care la rândul lor sunt situați sub etajul 3 unde se tusuie Dart Weiderii țării noastre.
Sub Jedi am în vedere politicienii corupți și sub Dart Weideri, oamenii care îi controlează. La momentul actual se cunosc doar 3 Dart Weideri : -Plaho, Plato și offshor.
Jedi avem mulți în țară, toți știm.
Rahatul care e izolat și e nivelat în 3 etaje se va evapora total când cei de la etajul 1 care pășesc în rahat vor lua fiecare câte un ciocan și vor strica susținerea etajelor de sus pentru ca eroii noștri cosmici să ajungă la etajul I și să simtă adierea vânturilor polare la ei acasă. Poate atunci, ei vor înțelege că a noastră țară merită ceva mai bun și vor lăsa săbiile alea luminoase și vor lua multă apă ca să dizolve rahatul de la noi. Din fericire, mai avem câțiva oameni buni care construiesc acele drumuri de ocolire, dar ei sunt prea puțini. Și pentru ca să trăim într-o țară fericită, la început trebuie să luăm fiecare câte un ciocan și să dărâmăm acele 2 etaje de sus, apoi să luăm multă apă.
Putem noi așa ceva?
Nu!
Deci, să trăim mai departe în rahat, dar zato să avem drumuri europene.
Merci.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Adrian Pleşca

Adrian Pleşca

Primar al Consiliului Local al Copiilor și Tinerilor Elev Director TânărFilms Coordonator Național al United Children League of Nations...

Ultimele articole