De ce lipsește Maia la JurnalTV?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cred că nu sunt unicul care informându-se din diferite surse a notat că JurnalTV cam uită în ultima perioadă despre Maia Sandu care,  nici mai mult nici mai puțin, l-a adus în Parlament pe prostul satului aka Andrei Năstase.

E un fel de mulțumită din partea propagandiștilor jurnalTViști? La fel o să vă mulțumească și pe voi pentru voturile acordate. De fapt, deja o fac aruncând țara în noi crize politice. Vă e amar cumva? – Înghițiți! Că mai aveți de votat acești păpușari.

Nu știu cum credeți voi dar eu îmi reconfirm (a suta oară) că Maia este folosită doar ca tramplină pentru !prost înaintea alegerilor, dar #ACUM, până prostul călătorește prin Europa cu fularul galben în gât, Maia își acceptă soarta și stă acasă.

În fine, pare totuși să avem alegeri repetate anul acesta și o să avem cu toții ocazia să verificăm. Dar în cazul în care Maia nu-și ia inima, sau ceea ce spunea Natașa că are, în dinți, vă descriu eu viitoarea priveliște: o să fie din nou încălecată de Andrei, cu un bloc #ACUM în gură în loc de măr, galopând țara după voturi că nu cumva să nu treacă prostul satului în parlament.

Concluziile vă aparțin.

Pace 😉