De ce le frică mafioților nu scapă: George Simion candidează la europarlamentare și se va bate cu ei.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Pe 26 mai 2019 vor avea loc în Uniunea Europeană alegerile europarlamentare. Fiecare țară are un număr de mandate iar o țară reprezintă o circumscripție electorală. Parlamentarii aleși în România vor reprezenta interesele românilor în Uniunea Europeană, vor vota legi, vor propune sau ratifica tratate, vor purta negocieri, decid bugete și vor vota bani pentru cine merită și dacă merită, ș.a.m.d…

Nu cred că există cetățean al Republicii Moldova care să nu fi auzit de George Simion, liderul Mișcării Unioniste de pe cele două maluri de Prut.

Dacă de vreo trei ori în trei regimuri diferite i-au ridicat dreptul de liberă circulație garantat de tratatele internaționale în doar câteva luni nu vor mai avea ce să îi facă: George Simion va deveni europarlamentar din partea României la Bruxelles, de unde va reprezenta interesele românilor unioniști de pe cele două maluri de Prut.

El va merge în campanie cu sloganul: România Mare, în Europa.

Au crezut că au scăpat? Problemele lor abia de acum vor începe. Peste doar câteva luni ei nu se vor mai bate doar cu George Simion ci cu un reprezentant oficial al Uniunii Europene, un reprezentant care de la Bruxelles va limita derapajele mafiote ale clase politice de la Chișinău.

Salvarea Moldovei nu poate veni decât prin Unirea cu România dar ea de această dată trece pe la Bruxelles, în inima Europei.

Astăzi a avut loc lansarea oficială a candidatului independent la alegerile europarlamentare ce vor avea loc în acest an. Doar 3% trebuie să ia George Simion, a cărui notorietate publică depășește cu mult această valoare.

El se duce acolo tocmai pentru că  prin interdicțiile puse nu mai vede cum altfel se poate lupta cu mafia politică de la Chișinău.

V-ați pus întrebarea pe cine veți vota și dacă să aveți încredere în utilitatea votului dat? Iată că acum aveți cu cine vota, totul este numai ca unioniștii din Republica Moldova să se ducă la vot pentru George Simion și să dea astfel un vot pentru Unire.

Circumscripția este una singură, asta înseamnă că fiecare vot contează și se poate vota oriunde. Aproape un milion de moldoveni au ales să fie cetățeni ai României, iar un vot pentru România din partea lor este un vot pentru George.

Cei care doresc să se implice în campania de semnături pentru a se depune candidatura sau să participe activ în campania ca voluntari pot intra pe: www.georgesimion.ro .
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole