De ce Filat și Diakov nu au coadă? Scula lor , Leankă, unde va fugi ca și mulți alții?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am spus de nenumărate ori – R.Moldova este împărăția oglinzilor strâmbe. Deși urlă în gura mare ca vor în UE, surcelele lui Snegur și Lucinski nu vor să fie imortalizate, nu vor să-i vadă întreaga lume cum conspiră împotriva electoratului.

Căci, la o adică, de ce ar renunța la frumoasa ocazie de a fi simpatici oamenilor ? De ce nu ar transmite on line ședințele guvernului. Doar Leancă vede numai lumină în satele pustii ale republicii.
Avem certitudinea căi băiatul s-a reținut prea mult în occident și acolo îi place. Perspectiva de a fi linșat aici, în Moldovioară, pe care o urăște cu toată ființa, îl debusolează.

Zice lumea că el demult umblă cui jalba în proțap, rugându-i pe Diakov și Filat să-i dea drumul să se ducă acolo, unde îl vor duce ochii. Perfect, e greu să fii țap ispășitor și Leancă a înțeles acest lucru. A doua moțiune de cenzură nu o mai suportă categoric. Se va îmbolnăvi, plesnit de nevastă, care umblă la integritatea lui fizică.

Frica de popor, de electoratul care este conectat la rețea și poate mobiliza masele imediat ne determină să afirmăm că avem de a face cu o grupare mafiotă. I-am văzut pe Streleț, Diakov, pe ticăloșitul la școala superioară de partid de la Leningrad, Saharneanu, aducând argumente împotrivă.
Streleț este o epavă de-a lui Filat, aici punem punctul Larisei Manole. Dar să-i văd pe pretinșii jurnaliști Diakov și Sahaneanu, angajați împotriva transparenței în cel mai corupt stat din lume este de-a dreptul stupefiant.

UE a pus mâinile pe piept în situația în care scula lui Filat, un nenorocit exponent al intereselor controversatului Anatol Stati, pe nume Leancă se ferește de dreapta judecată a poporului.
Concluzia: aceștia își imaginează că noi suntem în epoca de piatră și limba engleză o cunoaște numai Leancă, interpretul personal al lui Filat în evenimentele din 7 aprilie.

Am participat de nenumărate ori la ședințe de guvern. L-am văzut de M.Snegur, revoltându-se împotriva accizelor, l-am văzut lingându-și rănile că nu a reușit să privatizeze uzina de ciment de la Rezina, ceea ce a realizat ulterior Lucinshci sub acoperirea lui Filat. Nimeni nu i-a văzut. Dacă îi vedea lumea, lucrurile ar fi sta altfel. Numai că atunci nu exista internetul . Acum există. Și el poate intra în culisele mârșave ale puterii. Nici vorbă, oligarhii vor să să-şi ascundă deciziile ilegale, de aceea cer adoptarea de către parlament a legii privind interzicerea transmisiunilor live a şedinţelor cabinetului de miniştri.

Leancă , surceaua lui Stati, Lucinschi, Filat nu înțelege că un guvern finanțat din banii poporului nu are dreptul să se ascundă, să tăinuiască acțiunile sale dacă face totul onest și cinstit, în favoarea poporului.

Evident, urmează să fie adoptată o listă de privatizări, o serie de numiri în funcții. Unica instituție, singura care poate să aducă pe tapet fărădelegile din eșalonul superior al puterii este internetul. Televiziunile, radioul, agențiile de știi, în absoluta lor majoritate, sunt controlate de Plahotniuc -Filat.

Deşi, anterior, prim-ministrul Iurie Leancă dădea asigurări că sistarea şedinţelor on-line nu va afecta transparenţa Guvernului, reprezentanţii societăţii civile se arată rezervaţi faţă de corectitudinea procesului de elaborare, consultare şi adoptare a deciziilor. Leancă nu vrea s-l vadă nimeni cum i se dau indicații la telefon în timpul ședinței. Doar s-a mai întâmplat să plece ca să fie săpunit și apoi să nu mai revină.

Proiectul de lege privind sistarea transmisiunii on-line a şedinţelor de Guvern a fost avizat încă la începutul lunii iulie. Principalul motiv invocat de membrii executivului a fost că se simt intimidaţi de camerele de luat vederi. Idiotismul e de față. Maia Sandu, ministra învățământului de la complexul de porci de la Risipeni, care a instalat camere de luat de vederi la examenul de bacalaureat, ar trebui să aibă o ieșire isterică împotrivă, mână în mână cu Filat și cu Diakov, păpușărit de Plahotniuc. Pe când, miss Moldova incognito?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Vasile Grozavu

Vasile Grozavu

Spre nenorocul nostru, de 22 de ani ne căznim să aflăm răspuns la întrebarea: ”Și acum încotro?”. Cred că am aflat acest răspuns și cartea mea, ”Înapoi, pe Drumul Mătăsii”, dă un răspuns clar la această întrebare. Eliminarea trădării ca metodă utili...

Ultimele articole