De ce criminalii se găsesc mereu unul pe altul?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Reținerea lui Valerian Mînzat, cunoscut pentru ieșirile sale glamouroase în societate, cu mașini de lux și alte lucruri scumpe, a șocat multă lume. Acum avocatul vedetă se află în arest preventiv la Penitenciarul nr.13, care mai nou a devenit un hotel a lumii criminale din Moldova, loc unde este așteptat și Renato Usatîi, bănuit de comandarea asasinării bacherului rus, Gherman Gorbunțov.

Dar Renato-Gorbunțov e o poveste mai veche. Acum enigma este legată de cazul Mînzat, arestul acestuia fiind plin de taine. De ce am legat cazul lui Mînzat cu cazul lui Usatîi? Poza de sus spune mai mult decît o mie de cuvinte. Aceste personaje se cunosc unul cu altul, ba chiar sunt într-o relație de prietenie. Din articolul publicat de Veaceslav Balacci – https://balacci.wordpress.com/2017/02/07/exclusiv-un-privet-de-la-13-pentru-usatii/ – aflăm detalii exclusive despre relația celor doi, despre faptul că anume Usatîi este implicat în fapta de excrocherie de care este învinuit Mînzat!

Pînă acum, față de avocatul Mînzat am avut o părere destul de rezervată, nu cunoșteam care sunt sursele sale de venit care îi asigură o viață de lux. Ultimele acțiuni m-au luminat, controvesatul avocat este un produs al vechiului sistem, sistem megacorupt care a condus la furtul miliardului.

Cînd a fost arestat, Usatîi repede a făcut un live unde l-a acuzat pe Plahotniuc de răfuială politică. Dar cînd a primit cîteva zeci de mii de euro de la Mînzat, n-am văzut să se laude pe facebook. De ce? Pentru că primarul de Bălți, frate de cruce cu finul lui Țopa, practică duble standarte.

Usatîi și Mînzat nu sunt unicii băieți șmecheri, de aceștia mai avem mulți în Moldova. În curînd le vine și lor rîndul!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii