De când Șor nu mai plătește, Maia Sandu despre încălcări șoptește!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Maia Sandu Ilan Sor Filat avion miliard

  Urmare a unor încălcări ,,grosolane și fără precedent ” ale legislației electorale care au avut loc în cadrul scrutinului din comuna Jora de Mijloc, raionul Orhei, PAS a depus la Judecătoria Orhei o contestație privind anularea alegerilor locale din această localitate desfășurate pe 22 mai curent.

Sincer să fiu, cad de acord cu această contestație și susțin respectarea legislației. Problema care mă deranjează este faptul că Ilan Șor este o persoană pătată grav încă de pe vremea când acesta avea afaceri împreună cu Vlad Filat, liderul partidului unde a crescut Maia Sandu. Pe atunci nu prea vedeam revoltări și contestații împotriva lui Șor, ba mai mult, aceste reacții negative au început a apărea exact după ce s-au făcut publice informațiile precum Ilan Șor finanțează campania electorală de la alegerile prezidențiale a Maiei Sandu. Cu alte cuvinte, spiritul civic al Maiei s-a trezit odată cu stoparea finanțării ,,oficiale” din partea lui Ilan.
Din actele prezentate pe atunci, putem vedea că doar public s-au făcut tranferuri în jur de 280 000 de lei, adică 4 transferuri câte 70 000, deși cei de la PAS așteptau 300 000. Restul pozelor le găsiți aici.
Maia SanduIlan Shor PAS Miliard donatie

Pe lângă faptul că sunt acte care demonstrează implicarea lui Șor în finanțarea campaniei electorale PAS, mai sunt și declarațiile aceluiași Șor, care spune deschis că finanțările au fost și Maia Sandu este o scumpă pentru el: ,, Scumpa Maia! Scumpă – în sensul direct al cuvântului. Nu o să îți reamintesc din nou că nu tare demult ți-am finanțat partidul. Că ai trăit destul de bine pe banii mei, care, după cum ai tot strigat și continui să strigi și astăzi, chipurile au fost furați. Înțeleg că nu ești obișnuită să lucrezi și să câștigi banii cu forțele proprii. Îți este caracteristic să cheltuiești bani străini, fără pic de rușine sau recunoștință.”

Aceste învinuiri copilărești devin pe zi ce trece tot mai ridicole, însă, nu putem trece cu vederea faptul că totuși Maia Sandu a început să-l critice pe hoț odată cu stoparea finanțărilor și a călătoriilor cu avioanele private ale lui Șor. Pentru mine aceste coincidențe sunt prea dubioase, la fel ca și ,,tarelșile” văzute de Maia Sandu pe cerul localității Jora de Mijloc, în ziua alegerilor.
Maia Sandu Ilan Shor alegeri fraude miliard
Aceste denunțări îmi amintesc și de faptul că Maia Sandu, Andrei Năstase și întreg clanul media-propagandistic FILAT-ȚOPA-LUCINSCHI, au promovat ideea fraudării alegerilor până în secunda când s-a văzut că Năstase ajunge în turul doi. După aflarea rezultatelor, totul a devenit corect și nici o fraudare n-a fost… #ridicol

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole