De când peledemistul Igor Boțan a devenit activist civic?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

E mare gradina politicului moldav. Acum si sfatuitorii politici devin activisti in aceasta societatea dezbinata si beteaga. Este si cazul lui Igor Botan, analistul politic de la cheremul lui Filat si al Topilor.

Este domnia sa analist, insa de foarte putine ori a fost impartial. Mai des a tinut hangul lui Filat si al peledemistilor. A stat la Publika pe vremea cand se spunea ca Filat era redactor-sef, apoi a fugit la TV7, la postul peledemistului Lucinschi.

Acum Botan este la alti prieteni din gasca lui Vlad Filat. Participa des si aprins la emisiunile JurnalTV, acolo unde nu inceteaza sa instige poporul la ura si rascoala. Tot el zice ca reprezinta o platforma civica fara scopuri politice.

Aceasta platforma DA, fara dreptate si cu foarte putin adevar, este patronata de Țopi, amicii lui Filat, refugiati in Germania. Se ascund acolo de organele de drept din Moldova. Topii dau ordine prin Skype, iar executorii de genul Igor Botan si restul pun in aplicare planurile Stăpânilor.

Biografia lui Botan tradeaza ca ar putea fi un activist civic credibil. Or, daca devii activist, atunci trebuie sa renunti sa mai tii partea unui politician sau unui grup de politicieni. In cazul sau vedem ca este doar o trecere de la un post la altul, insa viziunile raman la fel de peledemiste, acum combinate si cu scopurile Țopiste.

Pe 6 septembrie vor sa puna corturi in PMAN. Principalul instalator va fi unul din Nastași, colegii lui Botan. Tot el a instalat corturile cu Iurie Rosca si a plecat de acolo tocmai cand Voronin i-a tras pe „romanii” pepecedisti la putere. Acum Nastașii vor acelasi lucru, sa mai joace o dată cartea rusilor. Atunci pe fata, acum pe verso. Botan este figurant in tot acest circ, insa spune ca nu are implicare politica.

Comentarii