Dar-ul lui Sturza…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ehhh, îmi spusei că, gata, nu mai scriu un rând despre acest individ. Însă, odată ce l-am “băgat” în sondajul nesincerităţii, nu mă pot eschiva. Plus că, e foarte activ cetăţeanul în ultimul timp – pe reţelele de socializare.

Aşa că, această activitate a sa, nu trece neobservată ochiului, mai ales că vine din partea unui obscur politician, ex-premier şi om de afaceri.

Apropo, vizavi de afacerile lui – oare acest businessman n-are altceva de făcut, decât să scrie comentarii pe facebook? Să fi ajuns avuţia sa la cote maxime? Să se fi îndestulat deja?

Greu de crezut…

Mai degrabă, business-ul acestuia a ajuns în impas, iar pentru a-l resuscita e nevoie de-un sprijin politic. Şi cum să beneficiezi mai uşor de acesta, decât dacă eşti tu însuşi în funcţii de conducere.

Aşa că, ultima ispravă a lui Sturza a fost să critice decoraţiile lui Timofti. Faceţi o incursiune:

Acum mă întreb – au nu cumva Sturza pretinde la fotoliul de preşedinte al ţării?! Mai ales că tot refuză, în ultimul timp, diverse oferte palpitante…

 

P.S. Voronin era foarte activ în toate domeniile, drept urmare fiind etichetat ca un dictator; Timofti se limitează doar la distincţii, astfel fiind etichetat un molâu…

Oare Sturza va alege calea de mijloc?!

 

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole