Dar totuşi. Îmi pare bine că-s tânăr

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Prezentul Tinerilor e cunoscut. Majoritatea, peste hotare.

Viitorul, eu nu prezic.

Dar totuşi, Îmi pare bine că-s tânăr.

Dar totuşi. Îmi pare bine de tânăra generaţie ce are iniţitiavă, fac proiecte, ajută oameni, au ambiţie continuă spre mai mult.
Dar totuşi. Tinerii activi sânt mai solicitaţi, decât cei care stau acasă şi beau ceai până la 19 ani, până când vine o scrisoare unde se anunţă că sânt solicitaţi.

Dar totuşi. Îmi pare rău de tinerii gândaci internautici care găsesc în Odnoklasnişi un hobby, acolo, considerându-se o persoană mai populară, influentă şi mai mişto decât decât oricare altul.

Dar totuşi. Îmi pare rău că există persoane care critică tineretul, pentru că noi sântem stupizi şi naivi (după a lor impresie) şi noi vrem să ne implicăm în a lor treburi.

Dar totuşi. Îmi pare bine că există oameni care nu presează ci ajută tinerii, datorită lor. Tineretul e viu şi activ.

Dar totuşi. Îmi pare rău că sub critică sânt doar cei activi, gândacii fiind uitaţi.
Dar totuşi. Îmi pare bine că mai sânt tineri activi, care luptă…luptă pentru dreptate şi echidistanţă, dar nu se linguşesc pentru atingerea obiectivelor
Dar totuşi. Îmi pare rău că aceşti tineri curajoşi sânt puţini, mult prea puţini ca tinerii să poată da o ripostă, celor care cred că tineretul nu are viitor.

Dar totuşi. Îmi pare rău că copilăria s-a maturizat.
Dar totuşi. Îmi pare bine că tineretul a progresat până la acest nivel.
Dar totuşi. Îmi pare bine că există Radio-uri pentru tineri, ONG-uri, Senate, Consilii care ajută la dezvoltarea personală
Dar totuşi. Îmi pare rău că există copii răsfăţaţi cu jargoane şi Winston roşu de la 9 ani.

Dar totuşi. Îmi pare bine că-s tânăr şi îmi pare bine că ştiu că eu voi avea un viitor, deoarece eu nu tac şi sânt curajos.

►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►

P.S – Eu ajut doar tinerii care au perspectivă, nu gândacii.
P.P.S – Vă invit la un Training dedicat tinerilor social-activi

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Adrian Pleşca

Adrian Pleşca

Primar al Consiliului Local al Copiilor și Tinerilor Elev Director TânărFilms Coordonator Național al United Children League of Nations...

Ultimele articole