Dacă vreți prosperitate, siguranță și lege, votați Ana Guțu, votați Președintele Unirii!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Dragi cetățeni!

Poimâine, 30 octombrie, cetățenii Republicii Moldova vor alege pentru prima dată după 20 de ani un președinte.

Experiența ultimilor 25 de ani ne-a demonstrat că susținând forțe politice care se pronunță pentru continuarea tristului experiment numit ”statalitate moldovenească”, o reminiscență sovietică în fond, ajungem și mai săraci, și mai nemulțumiți, și mai triști.

Soluția se află aici, lângă noi. Ea se numește: România.

România este țara noastră – vorbește aceeași limbă, are aceeași etnie, cultură, religie dominantă. Toată istoria noastră a fost legată de spațiul din dreapta Prutului, care acum este unificat într-o singură țară, mai puțin în perioadele 1812-1918 și 1940-1991.

România este țara care a realizat în ultimele două decenii un salt enorm față de prima jumătate a anilor 1990, devenind membră a UE și NATO, asigurându-și securitatea națională, stabilitatea politică, economică și cadrul necesar pentru dezvoltare. Astăzi, produsul intern brut pe cap de locuitor al României este de cinci ori mai mare decât cel al Republicii Moldova, salariul mediu real este de patru ori ma mare decât în Republica Moldova, la fel ca pensia medie.

Avem toate motivele să ne dorim reunirea cu România, și avem toate șansele să realizăm unificarea în următorii ani dacă duminică, 30 octombrie, vom vota pentru un candidat la funcția de președinte care are unificarea înscrisă în programul său politic, cu o mulțime de acțiuni pe care le va pune în practică pentru a atinge acest obiectiv.

Acest candidat este doamna profesor universitar Ana Guțu. Dumneaei reprezintă un partid politic, Partidul Unionist ”Dreapta”, care are unirea cu România fixată ca obiectiv principal în programul său politic. Dumneaei nu va devia niciodată, ca om politic, de la obiectivul unionist.

Votați Ana Guțu, poziția nr. 9 în buletinele de vot!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii