Da, Năstase bate un nou record absolut la nesimțire!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Și cînd credeam că Năstase s-a cumințit și a luat o pauză în cariera sa de minciunos și potlogar, iaca vine și o nouă mostră de nesimțire. Portalul www.politics.md scrie că Năstase folosește serviciile unor persoane cu deficiențe psihice pentru a-i face publicitate, pe care îi răsplătește cu alcool.

Jurnaliștii acestei publicații susțin că un caz ieșit din comun este înregistrat în raionul Șoldănești unde un tânăr care se pare că are și deficiențe psihice este plătit de oamenii lui Andrei Năstase din teritoriu pentru a-i face agitație electorală, inclusiv printre minori, iar în schimb are dreptul să bea la barul care le aparține.

Un locuitor al orașului Șoldănești a plasat pe contul său de Facebook un filmuleț filmat într-un bar în care “susținătorul lui Năstase”, care, apropo spune că Jurnal TV și Pro TV aparțin lui Vlad Plahotniuc bea bere drept răsplată pentru că a făcut agitație în favoarea lui Năstase.

Internautul susține că tânărul este cunoscut ca persoană vulnerabilă care dă dovadă de deficiențe psihice. Mai grav este că face agitație în licee, printre minori, lucru interzis de lege.

El a dezvăluit că munca sa a fost solicitată de reprezentantul Platformei DA în Șoldănești (un oarecare Babcinețchi), iar pentru asta primește 200 de lei pe zi. Mai grav, din contul acestor bani el poate să consume băuturi alcoolice la barul pe care îl deține acest Babcinețchi.

Tânărul spune că poate comite orice ilegalitate și nimeni nu-i va face nimic, ceea ce înseamnă că în spatele său stau persoane influente. “Ce spun băieți ide la D? Cât costă demnitatea și adevărul? E frumos să folosești așa tineri în interesele voastre murdare?”, întreabă internautul.

Se pare că alcoolul e partenerul indispersabil a lui Năstase. Am văzut tinerii care consumau bere la multiplele mari adunări naționale. Au spus-o oamenii de la întrevederile din teritorii. Posibil, în cazul lui Năstase, alcoolul este singura posibilitate pentru a mai tăia din cheltuieli și pentru a-I loialia la maxim pe cei amețiți de poveștile lui Năstase.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole