Cum să zburăm în Uniunea Europeană în 12 pași simpli

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

–        La Cahuuuul, Bălțiiiii, Romaaaa, Lisabonaaaa, Mărculeștiiiii.

–        Băietu, tu unde merji? Mai sunt 3 locuri libere la Roma și Bălți!!!!!!!

–        La Cahuuuuuuuul!!!!

Moldova s-a alăturat spațiului comun european. De fapt a fost parafat documentul iar semnarea propriu-zisă a acordului se va face prin martie 2012, poate chiar de 8 martie, astfel AirMoldova va aduce soțiile acasă de sărbătoare.

Zboară, puiule, zboară

Oleg Ciubotaru scria că avioanele AirMoldova mereu vin ca la nuntă, cu 1-2 ore întârziere. Acest lucru va începe să se schimbe, deoarece compania pentru a supravețui în cutiuța spațiului aerian european va trebui să-și îmbunătățească serviciile.

Un portal de știri striga că din cauza acestui acord companiile moldovenești se tem de concurență. Acest acord admite apariția companiilor low-cost în Moldova, ca Wizzair sau Rynair, totuși cu ele sau fără ele prețurile la biletele de avion vor scădea cu 30%.

Cineva spunea că pentru a deschide geamul și a respira aer curat, inevitabil vor intra gângănii în cameră. Astfel cu deschiderea spațiului aerian, deși cresc oportunitățile companiilor moldovenești în același timp crește și pericolul de a nu face față. Unele zvonuri spun că AirMoldova ar putea falimenta, ceea ce nu este tocmai corect.

Continuarea pe Un pas mic pentru Uniunea Europeană, un pas uriaș pentru Republica Moldova.

Cu aer de sărbătoare a împlinirea de 3 ani, Acasă la Fluturaș.

Comentarii