Cum să recunoşti adevăraţii români?!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În zilele noastre, omenia politicienilor poate fi descoperită printr-o singură cale – realizarea promisiunilor electorale.

Dar politicienilor li-i în cot de părerea alegătorilor vizavi de omenia lor. Căci oamenii ce-şi respectă propria imagine, nu vor intra vreodată în politică sau nu vor sta prea mult în ea.

Să recunoaştem că politica e o chestiune tare murdară, în care numai ponegrindu-ţi contracandidatul, îţi lustruieşti imaginea ta.

După ultima afirmaţie, îmi fac concluzia că în politică, orice se spune despre rival, este totalmente invers. Luând exemplu alegerile din România, în special candidaţii diasporei din Moldova, precizez – cei care sunt etichetaţi de ruşi (presa rusă) ca duşmani ai moldovenilor, sunt adevăraţii români.

Pentru că, ruşii n-or să permită unor români adevăraţi să-şi facă interesele, în special culturale, atât timp cât o fac ei. Acest lucru este uşor de observat în cazul useliştilor şi diaconiştilor, care sunt etichetaţi cei mai demni candidaţi pentru a reprezenta moldovenii în Parlamentul României. Cei din tagma România Dreaptă, sunt ba turci, ba hoţi, ba oportunişti, etc. (imaginea spune totul).

Poate că da, dar eu am convingerea că tot ce vine de la ruşi e minciună, manipulare, dezinformare şi propagandă.

Luaţi exemplu…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole