Cum îi Filat aşa e şi presa lui…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cât de penibilă este presa lui Don Filat?

Expresia – Sune-mi cine sunt prietenii tăi şi îţi spun cine esti, cu siguranţă se poate de folosit şi în cazul dat, numai că puţin reformulată – Spunemi cine plăteşte redactorul de ştiri şi îţi spun calificativele portalului de ştiri.

Aşa o situaţie. Cu âteva zile în urmpă. mai precis în ziua desemnării de către Timofti a candidaturii lui Sturza la funcţia de premier, Publika TV o comenta o postare a dlui Pettit, Ambasador al SUA în Republica Moldova. La o zi, Excelanţa Sa, dl Pettit a venit cu o precizare că dânsul nu a comentat decizia sau eventuala decizie a lui Timofti, evident că, SUA nu are intenţia de a se implica în treburile interne a Republicii Moldova- În acelaşi timp Ambasadorul SUA vine cu apel la maturitate a clasei politice de la Chişinău şi speră că în cel mai scurt timp, v-a fi depăşită criza politică din Moldova, fără a indica sau a nominaliza nume concrete a politicienilor sau a partidelor politice.

Ziarulnaţional.md. portal controlat în exclusivitate de familia Filat imediat, nu a ezitat să toarne zoi peste Publika TV. În stilul lui Filat. Năravurile proaste se transmit uşor de la patron la discipoli.

Acuzaţii la adresa Publika

Ia să vedeţi culmea ipocrizie a celor de la ziarulnaţional.md. După ce critică Publika TV că a interpretat comentariul Ambasadorului SUA, ei o fac şi mai lată, interpretează reacţia dlui Pettit cu nominalizarea Partidului Democrat din Moldova. Chipurile dl Ambasador e venit cu un mesaj subtil în adresa PDM-lui şi a lui Vlad Plahotniuc.

Mesaj subtil în adresa PD

Sunt ei sănătoşi la cap sau nu? Apare întrebarea logică – unde cei de la ziarulnaţional.md au citit în comentariul dlui Pettit, măcar abreviatura PDM sau numele lui Vladimir Plahotniuc şi alţii menţionaţi de cei de la ziar, de către Excelenţa Sa?

nominalizarea politicienilor

Există o explicaţie la cele postate. Filat le-a trimis o „maleavă” (scrisorică de după gratii) pentru ca dânşii cu orice ocazie să-l măscărească pe Vlad Plahotniuc şi Partidul Democrat. Vai şi amar de capul jurnaliştilor de la portalul lui „verde împărat”.

Interesant dl Ambasador de această dată la fel are să ceară explicaţii …?

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole