Corpul de Control al Primului-ministru NU ESTE format din bodyguarzi

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În presă a apărut azi această minunată imagine.  Nu știu cine a scris-o, dar eu am obiceiul să fiu violent când apar bâlbe de genul ăsta.

 

Cineva din publicația respectivă, Timpul, atât a înțeles din știrea asta. Că de fapt Corpul de Control este o grupare de bodyguarzi.

Corpul de Control este un organism creat pe lângă primul ministru pentru a prelua câteva din activitățile sale. Adică primul ministru nu are timp să se ducă să verifice orice fel de proiect care se face sau nu se face în diverse locuri din țară, așa încât trimite corpul de control. Primul ministru nu are timp să verifice mâncarea din grădinițe și nici contractele, dar corpul de control are timp să facă asta.
Așa încât nici măcar nu vom avea parte de un control mai aspru al primului ministru, ci doar o urmărire mai atentă și raportări și intervenții mai rapide a tuturor acțiunilor care se răsfrâng intr-un fel sau altul asupra imaginii Guvernului sau folosind fondurile administrației centrale.

Dați (sau da-ți?) vă rog linkul ăsta celui care a scris titlul de mai sus. Fac pariu că încă nu știe ce trebuie să facă acest corp de control.

Chiar dacă cei de la Timpul mă vor acuza de rău voință, le reamintesc că aici suntem pe internet și nu la magazin să vindem legume.

Comentarii